2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اد م خوبی باشمهرت اشپزی و ... یاد بگیرمگه دانشگاه و کار برا ازدواجه یا برا علاقه و ...خیلی ها نه کار ...

خودمم خواستگار خوب داشتم همه سطح بالا ولی تا کی هستن؟ همیشه داشتم هیچوخ نبوده نباشه ولی ب اینم فکر میکنم شاید بعدا دیگ نباشه

من دوس داشتم تو جامعه باشم امان از حسادت

بله طوری که تا الان شدنینی از استرس نمیتونستم ی کتاب بگیرم دستممدام دنبال چیزی از من میگشت بذاره کف ...

درکت میکنم!اما ی مدت بهونه‌دستش نده فقط بچسب به کتاب 

کم‌کم‌ همه میفهمن حرفاش ووچه

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

دردشون چیه تازه خواستگار خوب هم برام میاد حسادت میکنه

چیکار میکنه که نمیتونی جواب مثبت به خواستگارت بدی؟ 

چون من تاحالا خواستگار نداشتم میپرسم تنها امیدم اینه خواستگار واسم بیاد از این خونه فرار کنم خواهرمو نبینم

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

بله طوری که تا الان شدنینی از استرس نمیتونستم ی کتاب بگیرم دستممدام دنبال چیزی از من میگشت بذاره کف ...

اخ اخ یادمه رفته بودم اردو دبیرستان برگشتم خونه دیدم چ خبره خواهرم زیر ابم و زده مامانم از دستم شکاره حالا بگو چرا... چون رو پاککنم نوشته بودم لاو ب انگلیسی!!!خدا لعنتش کنه تا تونست زندگی رو زهرم کرد همیشه کشو و اتاقم و میگشت دنبال مدرک فضول بد ذات

بدیش اونجاست ک ده سال ازش جلو شوهرم حمایت کردم بعد وااااقعا فهمیدم بده

حریفشون نمیشیم

خواهر منم بد ذات سر خود اذیت میکنه دس خودشون نیس

ولی من نمیتونم متقابل ضربه بزنم یا هی سرم بکارش باشه

فقط باید دوری کرد از اینا

اد م خوبی باشمهرت اشپزی و ... یاد بگیرمگه دانشگاه و کار برا ازدواجه یا برا علاقه و ...خیلی ها نه کار ...

دعا کنید پسرخالم با من ازدواج کنه تنها امیدم همینه 😢

خب زیاد بهش اهمیت دادی خواهر بزرگتر منم ادم حسودیه البته نادان بودم اولش نفهمیدم فک می کردم خیرم و م ...

دقیقااااا

ببین از حسادت ازدواج غلط هم میندازن بت تا جدا شی

منم بچگی نمیدونستم خاک ب سرم نشه

الان میدونم همه چیز از حسادته اینقدر پیگیره

الان در چ حالیتف ب ادم حسودالان من ن جوونی کردم ن فهمیدم زندگی چیه کلی موندم عقب رشد پیشرفتی نکردم

افسردگی دارم دارو مصرف میکنم

هرروزم توی خونه تکراری شده 

دیگه از این به بعد بخونوگرنه مقصر خودتی

خیلی حالم گرفته نذاشتن سن پایین برم سرکاری تو محیط اجتماع باشم ک الان اینقدر داغون نشم

احساس میکنم دیره ولی میخونم و دلم گرفتست