2777
2789
پایین ترنوشتم تو عزا منظورمه..اشتباهیی عروسی ندشتم 😁

من ندیدم سفید بپوشن. اتفاقا سفید پوشیدن که خوبه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببخشید تو عزا 🫣😅اشتباه نوشتم عروسی

اینو نشنیدم اما یک نشونه اش اینکه که مردم خدارو عبادت نمی‌کنند مگر در رمضان واقعا هم همینجوریع وقتی به قیامت فک میکنم مو ب تنم سیخ میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه جدید بود

هر روز به هر چیز جدید دیگه ای میگن نشونه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ما کلا لباس مشکی نمیپوشیم 

فقط قرمز نباشه بقیه رنگ ها مهم نیستن 

پدر بزرگ من خیلی مردفهمیده ای بودن خدا رحمتش کنه 

داییم که فوت کرد ناراحت بود اما اصلا گریه نکرد 

یه چیزایی هم گفت چون بچه بودم یادم نمیاد 

منظورش فکر کنم این بود که خدا خودش بهم داده بودش دست من امانت بود و خودشم ازم گرفتش

💚🌱

عزیزم آخر الزمان فقط تو ایرانه!!!!!!!!!وگرنه تو هندوستان که قرن هاست آخر الزمانه طبق حرف شما!!چون اونا تو مراسم عزاشون سفید میپوشن!!   

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

والا بخدا 😂. چی بگن دیگه انگار قیامت فقط از اینجا شروع میشه

🦦😮‍💨

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من بچه بودم میگفتن آخر الزمانه که خانم ها موهاشون رو پشت سرشون میبندن و کفش پاشنه دار میپوشن😵‍💫 بابا پیر شدیم چه آخر الزمانی بود🙆 فکر کنم خود آخر الزمان خودش چندین قرنه🙄