2777
2789
عنوان

باید و نباید های قبل از ورود به دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست

سعی کن ریلکس باشی و با اعتماد به نفس ، به این حرفای ایستا که میگه تو اکیپ نرو ، فلان کار خزه و یه سیم کارت بگیر بعد فارغ التحصیلی بنداز دور و اینا هم توجه نکن ، آدم باید اجتماعی باشه ، اینکه خودتو از همون اول برای بقیه بگیری یا محل نذاری واقعا درست نیست اول باهاشون معاشرت کن اگه دیدی خوبن صمیمی تر شو اگه نه در حد سلام و علیک ارتباطت رو نگه دار چون بالاخره همکلاسی هستید یه مدت زیادی باهم چشم تو چشم میشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه روز های تعطیلم کلاس دارم یه اوج بدبختیه هر ترم ۳۰ واحد دارم اینم بدبختیهمن الان بابد خواب دلبر ...

الهی

موفق باشیی✨

رشته ات ارزش داره 

ولی خوب اره دوری از خانوادم سخته

انشاالله زود برگردی ایران💗

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

من نرفتم هنوز اما چیزی که به نظرم میاد اینکه درساتو بخون از اول و زیاد با کسی صمیمی نشو در حد همکلاس ...

نه فقط فقط درس🥲

تا حالا ی بارم سراغ اینجور رابطه ها نرفتم

درساتو نزار آخر ترم

با بچه سالا رل نزن اینا هنوز نه سربازی رفتن نه کار دارن فقط احساست به فنا میره

البته اگه علوم پزشکی هستی باز بهتره آینده شغلی دارن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الهیموفق باشیی✨رشته ات ارزش داره ولی خوب اره دوری از خانوادم سختهانشاالله زود برگردی ایران💗

نمیام من میرم کشور های دیگ دانشگاهم امریکا رو تایید کرده

اگه نژاد پرستس و ملیتی رو بزاره کنار احتمالا برم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

سعی کن ریلکس باشی و با اعتماد به نفس ، به این حرفای ایستا که میگه تو اکیپ نرو ، فلان کار خزه و یه سی ...

مرسی عزیزم

اعتماد به نفسم داغونه 

همیشه تو خونه بودم برا درس نه اجتماعی میرم نه خونه کسی

خیلی زیاد برام سخت خواهد بود

نه فقط فقط درس🥲تا حالا ی بارم سراغ اینجور رابطه ها نرفتم

فقط درسم نه تفریحم برو یا اگه ی کارو دوست داری برو یادش بگیر ولی بیخیال درست نشو که آخر ترم بمونی سعی کن معدلت بالا بمونه از اول

فایده ای هم نداره جدا این مدلی بعدا کلی کیس خوب هست

اگه تونستی برای زبان هم وقت بذار

زندگیتم برای کسی تعریف نکن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

درساتو نزار آخر ترمبا بچه سالا رل نزن اینا هنوز نه سربازی رفتن نه کار دارن فقط احساست به فنا میرهالب ...

چه متن زیبایی تو قسمت امضاتون زدید👏🏻👏🏻

لب بر لبُ سَر بَر سرُآغوشِ تُ اِی یار /  رویایِ مَنِه عاشِقِ دیوآنهِ هَمین اَست.

درساتو نزار آخر ترمبا بچه سالا رل نزن اینا هنوز نه سربازی رفتن نه کار دارن فقط احساست به فنا میرهالب ...

نه بابا هدفم فقط درسه

پرستاری میرم

نمیام من میرم کشور های دیگ دانشگاهم امریکا رو تایید کردهاگه نژاد پرستس و ملیتی رو بزاره کنار احتمالا ...

هر جا بری حال دلت خوش باشه✨