2777
2789

خدای من نیست دیگه هیچوقت نمیپرستمش هیچوقت در حقم خدایی نکرد خیلی ازش تمنا کردم خدا فقط واسه اون دختره خدا بود به بهترین پسر رسوندش واسه من نبود هیچوقت💔 قلبم داره میترکه زده به سرم خود کشی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدا عشق تو رو بلند کرد گذاشت تو بغل یکی دیگه خودش هیچ اراده ای نداشت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چند سال دیگه میفهمی چه لطفی در حقت کرده خدا 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

یعنی خدا عشق تو رو بلند کرد گذاشت تو بغل یکی دیگه خودش هیچ اراده ای نداشت

والا هر چی میشه میندازن گردن خدا آقا طرف تورو نخواسته خدا ... استغفرالله من چیزی نگم دوس ندارم استارتر ناراحت شه از دستم

از کجا میدونی وقتی باهاش ازدواج میکردی خوشبخت میشدی

حتی اگه نمیخواستم باهاش خوشبخت دلم میخواست فقط بهش می‌رسیدم حسرتش رو دلم نمیموند حالم یه حوریه دلم میخواد قلبمو دربیارم از جا بکندم بس که سنگینه رو سینم