2777
2789
عنوان

بی محلی به شوهر

232 بازدید | 20 پست

اصلا محبت کردن بلد نیست منم میبینم محبت نمیکنه ،محبت نمیکنم یعنی دست خودم نیستا خود به خود این شکلیم،اصلا منو نمیبینه انگار ،در عوض من هرچی اون میگه رو گوش میکنم  

چیکارکنم یکم به حرف منم گوش بده؟؟؟بهم توجه کنه 

دیگ دلم خونه از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به شخصه دو سه بار این برام پیش اومد

بهش گفتم من آدمی نیستم با بی توجهی کنار بیام اگه فکر میکنی نمیتونی برای من درست وقت بزاری و خیلی درگیری و مشغله داری بهتره جدا شیم

خودتو دسته بالا بگیر احساس ضعیفی و پوچی به خودت نده خودتو جلوش بالا ببر یکم سیاست به خرج بده

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خانوم جون منم مث تو شرایطم بجز ریزش مو تپش قلب و درد عصبی بین دو کتف و معده درد چیزی ب دست نیاوردم ت ...

منم جدیدا معده درد دارم اعصابمم همیشه خرابه و بجز گریه کار دیگه از دست بر نمیاد

نمیره مشاور

خودت باهاش حرف بزن. 

بزرگتري يا دوست صميمي كه ادم باشه نداريد كه باهاش صحبت كنه و اونم ازش حرف بشنوه؟

بعضي مردا از بعضي ادماي ديگه حرف قبول ميكنن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حالا تاپیکای قبلیمو بخونین میبینین ک پیش مادرشوهرمم زندگی میکنم این کارو بدتر کرده 

هر روز شب شوهرمو پر میکنه همش علیه من حرف میزنه یه بار نشده بگه اره حق با عروسمه 

هیچ وقت نمیبخشمش🚶‍♀️

سیاست بلد نیستم اگ بل. بودم حال و روزم این نبود

منم بلد نیستم عزیزم ولی گاهی وقتا نیازه با یکی مشورت کنی تا راهنماییت کنه مثع الان که من تجربمو گفتم شاید برا شماهم جواب بده شایدم خیر چون افکار ها کاملا متفاوتن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خودت باهاش حرف بزن. بزرگتري يا دوست صميمي كه ادم باشه نداريد كه باهاش صحبت كنه و اونم ازش حرف بشنوه؟ ...

دوست نه ولی یکی بود که هم منطقی حرف میزد و هم صلاحشو میخاست 3 بار اینا باهاش حرف زده کنار اون بله چشم میگه همین ک میاد خونه رنگ عوض میکنه