2777
2789
عنوان

شما هم جامعه اطرافیان خانواده و دوستان روتون تاثیر میذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست
نهههههههههچون نذاشتن بیایم تهراناون موقع ها گفتن دورمیش ازمونو ...و شوهرم نزدیک به دوسال بی کارواین ...

😥 منم سر خیلی چیزای این مدلی دو دلم 

شوهرم خیلی مهربونه کاری و زحمتکشه مهربونه و خوبه 

فقط مامانش اذیت میکنه که کلا باهاش قطع رابطه کردم با شوهرمم گفتم اگه مجبورم کنی با مامانت رفتامد کنم خودتم از زندگیم میذارم کنار اعصابم نمیکشه با کسی که همش بهم تهمت میزنه و راجبم دروغ میگه و یهو عین دیوونه ها سرم عصبی میشه و فحش میده بدون اینکه کاریش داشته باشم رفتامد کنم و هیچی هم بهش نگم یا باید جوابشو بدم اسفالتش کنم یا قطع رابطه که قطع رابطه بهتر از جنگه .

که شوهرمم قبول کرد ولی خب دوس داشتم مامانش ادم بود و رابطمون با هم خوب بود از یه طرف میگم از کجا معلوم با یه پسر دیگه ازدواج میکردم مامانه خوب میبود شاید خوده پسر بد از اب در میومد اونکه دیگه خیلی بدتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ، الان که فکرشو میکنم سر یه سری مسائل هم من شوهرمو مجبور کردم تا به حرفم گوش بده تا حدی که گفت ...

من رو این چیزا سررشته ای ندارم اون مسائل و شوهرم تصمیمشو میگیره به من ارائه میده میگم خودت میدونی خوب یا بد بشه پول و اینا که دستتو نگیره ما چیزی نداریم که ورشکستگی هم تحمل کنبم تنها نصیحتم اینه ولی تو معاشرت تو ادما رفت و آمد زندگی تصمیم باخودمه و هیچی جلو دارم نیست چون میدونم اشتباه نمیکنم 

😥 منم سر خیلی چیزای این مدلی دو دلم شوهرم خیلی مهربونه کاری و زحمتکشه مهربونه و خوبه فقط مامانش اذی ...

منم خیلی توفکر فرو میرم

ک میتونستم‌این کارو‌کنم و

ازدواج بهتر و ...

ولی دیگه تموم شده

من ادم کمالگرا و منطقی هستم معتقدم خیلی نقص دارم و کامل نیستم و اگاهیم محدوده دیگران هم خیلی نقص دار ...

خب تا حالا هرچی پیش آمده یه حکمتی داشته.همیشع جای شکر داره.

بقیه زندگی هم کم زیادش بعضیش دست ماست  بعضیش نیست‌.