2777
2789

یکی از فامیلای شوهرم همسنشه بعد منو رفیقم که یه سال ازم بزرگ تره قبلا یه بار بیرون بودیم باهم 

بعد شوهرم ک اون موقع کراشم بود ما یه جورایی باهم آشنا شدیم بعد همون پسره یعنی فامیل شوهرمم اون موقع پیش شوهرم بود دوستم گفت وای چقدر قشنگه ال بل

خلاصه ما دوتا باهم ر.ل زدیم اون دوتا باهم 

اونا بعد ۳ ماهو نیم کات کردن ولی ما ازدواج کرده بودیم باهم بعد الان رفیقم پیام داده فلانی رو یادته میگم آره میگم خب برای اوکی کن

چند وقته بدجور گیر داده

چیکار کنم؟

برم به طرف بگم تورو خدا برو با رفیق من رل بزن😑

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

من باشم دخالت نمیکنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار باهاش بهم زده دیگه واسه چی دوباره می خواد برگرده! این کارو نکن، بگو اون با یکی دیگه تو رابطه ...

اره باید بهونه بیارم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

مگه نمیگی اونا کات کردن چرا دوباره میخواد باهم آشتی کنن

بابا به دوستم خواستگار نمیاد دلش میخواد با یکی رل بزنه هیچکی هم چپ نگاش نمیکنه

همون دیگهب من چ خب باید خودش بره بگه دیگه

آفرین اصلا تو دعوا و بحث و رابطه بقیه دخالت نکن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه اصلا همچین کاری نکن 

الان تو یه زن شوهر دار هستی. خودت در حد یه دختر بچه دبیرستانی که دنبال کیس دوستی برای همکلاسی اش هست پایین نیار

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه اصلا همچین کاری نکن الان تو یه زن شوهر دار هستی. خودت در حد یه دختر بچه دبیرستانی که دنبال کیس دو ...

اره بابا 

ولم نمیکنه انقدر پیام زنگگگگ😐

قطعا روش نمیشه بره بگهچرا به همسرت نمیگی به پسره بگه؟

بابا آخه پسره از رفیق من متنفرهههه