2777
2789

24 سالشه شخصیتش یکم باهام متفاوته مثلا من رسمی و با احترام حرف می زنم ولی اون نه .. و اینکه حس می کنم پخته نیست 

پسره از اشناهاس و مطمئنم دختره هم اشنا بوده 

گف ۶ سال دوست بوده بعد دختره ازدواج کرده 🙂

اینو گفت خیلی حالم بد شد بچه ها

چون شهر کوچک بوده و مطمئنم خیلیا خبر داشتن اما من نمی دونستم 

من خودم تا حالا دوستی نداشتم فقط اشنایی برای ازدواج بوده و مهمه برام گذشته طرف پاک باشه 

مگه میشه شش سال دوست بوده باشن و ارتباط عاطفی عمیق یا ارتباط فیزیکی زیادی نبوده باشه؟؟؟؟

بلافاصله که گفت کات کردم ..به نظرتون یه فرصت میدادم بهش ؟!🙂‍↕️

شما بپدین چکار می کردید؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم فراموشش نکرده له احتمال ۹۹ درصد

وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

حس میکنی؟از پسر24 ساله توقع پختگی داری؟

میدونم مطمئنم .. شرایطش فقط خوب بود که بهش فرصت دادم 

تو جای من بودی طرف میگفت شش سال تو رابطه بوده ، قضیه رو مهم میدونستی یا میگذشتی ازش؟!

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

اگه درگیر رابطه قبلش نیست آره مشکلی نداشتم ولی انگار برای شما رابطه قبلی مهمه و خودتون علاقه ای به این روابط نداشتید پس میتونی ردش کنی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

نه بابا کار درستی کردی ۶ سال خیلی زیاده.اونم رابطه با نامحرم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

با توجه به حرفایی زدی اصلا فکرشم نمیکردم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نمی‌دونم حس خوبی بهش ندارم کل نوجوانیش و اوج بلوغ و احساسش پراز خاطره هست شش سال کم نیست من حالم بد میشه نمیتونم بپذیرم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اصلا قبول نمیکردم!

البته درصد حساسیت خانما متفاوته من خیلی خیلی برام مهم بود ارتباط عاطفی با کسی نداشته باشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نه بابا کار درستی کردی ۶ سال خیلی زیاده.اونم رابطه با نامحرم

جالب اینه که هم شهریمه و من فکر کردم چون فرهنگمون شبیهه به هم بخوریم و طرف مثل منه ولی گویا از ۱۶ سالگی دوست بوده !! این حجم از تفاوت رو نتونستم هضم کنم🙂

میدونم مطمئنم .. شرایطش فقط خوب بود که بهش فرصت دادم تو جای من بودی طرف میگفت شش سال تو رابطه بوده ، ...

من رابطه داشتنش برام مهم نیس

ولی این پسر مگه چندسالشه ک 6سال رابطه داشته اخه از کی شروع کرده

اینش مهم و بده

----منو ببخش مامانی