2777
2789

قبلا واس۳ هفته گرفتم منزل خودم بازسازی داشت 

اونجا گفت اول ب اول هفته ها اجارشو بدم بعد از هفته سوم ک سومین اجارشو اول هفته سوم واریز کردم بی حساب شدیم تازه کارت ملی ام هم دستش بود گرو

یهو رفتارش تغییر کرد ۴روز اخر لباسشویی برداشت برد بالا 

ب بهانه ک لباسشویی ام خرابه تو بک نفری مگ‌چقدر لازم داری ما ۴تاییم صاحبخونه اینو گفت

درحالیک ۴تا هم نبود خودش و ی دخترش بالا بودن اون یکی با بچش خونه جداگانه داشت 

من لباسهام جمع کرده بودم اندازه ی لباسشویی شد روز اخری بشورم خشک شد جمع کنم بدم اینکار کرد بزور 

از دروغ گفت فردا میارم پایین باز گفت مامانم داره میاد لباسشویی اونو بهت میدم نداد لباسشویی نداشت مامانش

دیگ واگذارش کردم ب قیامت 

تخلیه کردم 

اومدم اینجا یک هفته خونه مبله 

چون بازسازی ام ۳ ۴روزش مونده با فرش بخرم وسایل بچینم ۶روز میشه حدودا 

حالا صاحبخونه اینجا گفت نصفش اول بده نصفش فرداش ینی روز دوم 

من نصفش دادم ولی حس میکنم خوشش پررویه مرد هست 

دیشب گفت گفتی انتن خرابه بیام تو خونه گفتم نیا 

درست شده باز گفت خودت گفتی خرابه گفتم ن خوبه نیا 

زن داره چندبار اصرار منم گفتم ن 

ول کرد 

اینو قراره امروز روز سوم هست بقیه پولش بدم کارت ملی ام هم دستشه زنشم مثل خودشه نمیشه هیچی بگم 

امروز چجوری بهش بگم منک کارت ملی ام دستت هست شب اخر ک فردا ظهرش باید خالی کنم تسویه میکنم ک ن من ضرر کنم ن اون 

چون الان بقیه پول بدم شروع ب آزارم میکنه قشنگ‌معلومه دیروز رفته تو حیاط پشت پنجره من ماشین بشوره لای پرده عمدا سفت بستن خوب چفت نمیشه منم الان با ی بالشت پرده رو محکم کردم ب لبه دیوار بچسبه داخل دیده نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مسافرخونه یاهتل نیست که رفتی اینجاها خودت تنهایی

آره تنهام اونجا ها لباسشویی نداره بقیه وسایلشون خوبه 

تو شهریور اونا خ گرون بودن الان هتل ارزون شده اما گفتن خونه هایی ک مال هتله لباسشویی داره شبی ۲۵۰۰ هست اصلا واس یک نفر صرف نداره لااقل باید ۴ ۵ نفر باشی

برای آخر کار مبلغی بذار. وسط کار تسویه نکن. مگر هتل روز اول پول کامل میگیره!!!

آره بخاطر ۱تومن بدرفتاری نمیکنن ولی کافیه کل پول بگیرن عین یزید میشن اون خانمه روز یکی مونده ب اخر از دروغ گفت شیر منبع طبقه بالا هرز شده کنتور اب ۸صبح قطع کرد گفتم خب یکی بیار ببنده درستش کنه گفت ن ساعت ۵عصر لوله کش میاد دیگ ب مامانم زنگ‌زدم اون زنگ‌زد بهش 

گفت باشه یکساعت بعد رفت کنتور باز کرد گفت درست شده خودش

منو بی آب بزاره خودش بره خونه فامیلاش

از شمر بدترن 

با بدبختی ار دستش راحت شدم بعد روز اخر کارتم نمی‌داد میگفت هزینه نظافتچی رو تو باید بدی ۵۰۰تومن 

گفتم اولا خودت گفتی هرکی چندهفته میاد میره خودتون از جیب خودتون نظافتچی میاری 

دوما من همجا رو تمیز کردم عین اول 

گفت رو میز تلویزیون خاکه گفتم الان وسط اسباب کشی مامانت کارگرا ببین با کفش رو فرشها اومده بودن تمام وسایل پرتاب میکردن اینهمه خاک بلند شده بعد بمن گیر داده رو میز تلویزیون خاکه تو باید پول نظافتچی بدی 

اخر کارتم نمی‌داد ب مامانم زنگ‌زدم گوشی دادم اونو مجبور کرد ۳۰۰بریزه تا کارت منو پس بده 

خب نباید برمیگشتی اینجا میرفتی خوابگاه لاقل آسایش داشتی که

برنگشتم پیش خانمه 

یجای جدید رفتم‌ واس ۱هفته 

میترسم اینم تا کل پول بدم اذیت کنه چون دیشب گیر داده بود بیاد تو خونه ب بهانه آنتن تلویزیون 

گفتم ن نذاشتم 

کارت ملی ام دستشه دیگ چی میخواد 

الانم‌ پس بهش میگم مثل هتل ک بقیه پول روز اخر تسویه میکنن شما هم مثل هتل باش

برنگشتم پیش خانمه یجای جدید رفتم‌ واس ۱هفته میترسم اینم تا کل پول بدم اذیت کنه چون دیشب گیر داده بود ...

به بهانه انتن میخواست بیاد میگفتی جسارت نباشه ولی باخانمتون تشریف بیارید برای انتن

پارسا پسرمامان😍

چقد ملت شمرن.. خیلی ناراحت شدم .. چقد سخته تنهایی زندگی کردن چقد ملت گرگ تشریف دارن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚