2777
2789
عنوان

خواب ببینی دندونات ریختن تعبیرش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
نه من اولین بار تاپیک خواب زدم الان یه تاپیک خواب دیدم یادم افتاد منم خوابم و بگم🤣

🤣 انشالله که خیره خیلی دنباله خواب را نگیر عزیزم یک صدقه بده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

تعبیر خوبی نداره عزیزم صدقه بده

تعبیرش مرگ؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اونایی که سمی ان از زندگیت حذف میشن راحت

وای چ خوب

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تو دستشویی برای کی تعریف کنه دقیقا؟🤣🤣دهنت سرویس مردم از خنده

😂

باور کن روش دفع تعبیر خواب بد همینه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من خودم براي آرامش خودم يه پولي ميزارم كنار منتهي خواب شما بيشتر انعكاس شرايط روحي شماستكسي اذيتت مي ...

آره اذیت که هستم کلا خواب هام آشفته هست 

😂باور کن روش دفع تعبیر خواب بد همینه

نشنیده بودم.جالب بود😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖