2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتابچه دارم سربچه اولم مادراولی بودم اماسربجه دومم،تربیتش میکنم ولی بهش گیرنمیدم حساسیتم گذاشتم کنار. ب خودمم میرسم. همونطور ک خانما فتن گزینه حدوسط

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من خودم اولی هستم. از کار و تحصیل و حتی یه تفریح ساده ام زدم به خاطر بچم. نه پشیمون هم نیستم ولی طی ...

آخه من هم بخاطر درس و مشق و تربیت بچه ام از همه چی گذشتم تا موفق باشه اما حالا می بینم کسایی رو که بچه اصلا واسشون مهم نیست میگن بچه خودش بزرگ میشه هم خودشون جوان موندن هم بچه هیچ مشکلی نداره

خودم جز دسته اول هستم

و خواهرم هم همینطور الحمدلله که فرزندی که براش تلاش کرد اینهمه رو سفیدش کرد

از همه لحاظ عالی چند سالی که دانشجو رشته پزشکی شده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخه من هم بخاطر درس و مشق و تربیت بچه ام از همه چی گذشتم تا موفق باشه اما حالا می بینم کسایی رو که ب ...

بزار بچه بزرگ بشه بعد مشخص میشه مشکل داره یا نه. من اعتقادم به این هست سال های ابتدایی بچه خیلی مهمه که مادر بالا سر بچه باشه چون در حال یادگیری و شناخت دنیای اطرافش هست. یه لوح سفیده که قراره نوشته بشه برای بیست سال بعدش. اینکه یه نفر آدم آگاه اونو چطوری آماده کنه یا چند نفر قطعا تاثیر میزاره تو آینده بچه. ولی وقتی بچه آماده شد برای یاد گیری از اطرافیان شما میتونی اهداف خودت رو هم دنبال کنی. تا پنج شیش سالگی به نظرم نقش شما خیلی خیلی مهمه چون وجود شما ست و آموزش های شماست که بعد شیش سالگی که بچه میره تو دل آموزش از مدرسه و جامعه خودش رو نشون میده. 

حد وسط این دومورد 

تربیت اشتباه یه عمر که چه عرض کنم وقتی ادم هم فوت بشه ،ادم در عذابه

مورد اول هم ادم اگه به خودش و روانش اهمیت نده خب تا اخر عمر مریض میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........