2777
2789
خب همه مردا بالاخره میبینن تو فضای مجازی بیرون تو خیابونم ک همه دارو ندارشون ریختن بیرونشماهم خیلی س ...

همراهیش میکنم والا

فیلم‌میبینن دیگ خواهرم 😒کو مرد قلب پاک ته باغچه شون بیل بزنی دو سه تا کرم هست خیالت راحت باشه 

شما بپرس بگو این پوزیشنا جدیده با خنده بگو سرچ گوشیشم ببین شاید اونجا دیده 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

پسری اگه دختری رو برای ازدواج بخواد اصلا ازش رابطه نمیخواد تا شب عروسی چون پاکی دختر براشون مهمه افرین بهت ک بهش رو ندادی بهش رو بدی یبار ک کارهاشو کرد مثل دستمال کاغذی میندازتت دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری اگه دختری رو برای ازدواج بخواد اصلا ازش رابطه نمیخواد تا شب عروسی چون پاکی دختر براشون مهمه افر ...

میگفت ت زنمی و اینا 

منم‌اجازه رابطه ندادم ینی نه در حد اینکه دختر بودنم از دست بدم تا شب عروسی نمیزارم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

میگفت ت زنمی و اینا منم‌اجازه رابطه ندادم ینی نه در حد اینکه دختر بودنم از دست بدم تا شب عروسی نمیزا ...

افرین بهت اینا برا اینکه دخترو خام کنن اینجوری میگن من کسی رو میشناختم ک با خانوادش طرف و اشنا میکرد بعد رابطه برقرار میکرد و دخترا رو ول میکرد