2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 57495 بازدید | 404 پست
خب وقتی نخوره دفع نداره چرا مقاومت میکنه غذا بخوره به قاشقم پودر پیدرولاکس بااب مشکلش چیه

عزیزم خب روانی شده نمیفهمه دیگه مغزشم از بی غذایی دیگه کار نمیکنه که بخاد بفهمه چی درسته چی غلط

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینجور خر بود ۲۰ سال بجای غذا چیپس و ماست و پفک خورد و اصلا لب ب برنج و نون و ... نزد چرا؟ از ...

شما با این ادبیات معلمی؟؟!!

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

قبل همش امید و باور قلبی به خداوند بزرگ و مهربان

یا الله صلوات

به نیت شفا هررزو ۷۰ حمد

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

امن یجیب

یا شافی

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

دعای مشلول با وضو

گنج العرش 

نادعلی

دعای توسل زیارت عاشورا دعای علقمه

یه دعا هست از یکی از اماما رو به قبله تو نت

برای حاجت

انواع نمازا و دعاها و نذر هام تو نت و نینی سایت هست

شیر بادوم بهشون بدین هم مقویه هم ضد یبوست،هر روز پنج شش تا بادوم پوست گرفته رو با ته الک بسابین پودرش رو با یک استکان آب جوش و کمی عسل یا نبات شیرین کنین بدین بخورن کلا مشکلشون رفع میشه 

همیشه همینجور خر بود ۲۰ سال بجای غذا چیپس و ماست و پفک خورد و اصلا لب ب برنج و نون و ... نزد چرا؟ از ...

خوب این بیمار روحی روانیه 

برای درمانش کاری کردین ؟روانشناس روانپزشک ؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چرا اینقدر سنگدلید

سنگدل؟ دارم میمیرم از بس گزیه کردم اخه داره خودشو عذاب میده اونقدر چای داغ خورد که سرطان مری گرفت حالا هم اینجوری

زندگیم رفتتتتتتتت تپ غصه برای مامانم البته بمیره هم منم باش میمیرم بازم فرق نذاره کلا سخته زندگی من ریییییده😭😭😭😭

.

عزیزم خب روانی شده نمیفهمه دیگه مغزشم از بی غذایی دیگه کار نمیکنه که بخاد بفهمه چی درسته چی غلط

سرم وصل کنین یه خورده بهتر بشه .عزیزم این روزهای سخت میگذره صبوری کن .خدا بهت صبر بده وکمکت کنه الهی 

سنگدل؟ دارم میمیرم از بس گزیه کردم اخه داره خودشو عذاب میده اونقدر چای داغ خورد که سرطان مری گرفت حا ...

عزیزم 😔😔😔ببخشید قضاوتت کردم

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻