2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزدهابیشعورن من امروزدکتربایدبرم یاعت ۸شوهرم رفته دایی ودخترداییشوببره دادگاه صبح زودزنگ زدن بند این کردن هنوزنیموده گفتم رفتی روهمون پابرگردی یعنی الان شبیه سگ میخوام پاچه بگیرم

مزدهابیشعورن من امروزدکتربایدبرم یاعت ۸شوهرم رفته دایی ودخترداییشوببره دادگاه صبح زودزنگ زدن بند این ...

دایی و دختر داییش ماشین نداشتن یعنی نمیتونستن آژانس بگیرن؟

اصلا چرا از شوهر شما خواستن؟

شوهرت کاره ایه؟ 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دایی و دختر داییش ماشین نداشتن یعنی نمیتونستن آژانس بگیرن؟اصلا چرا از شوهر شما خواستن؟شوهرت کاره ایه ...

نه عزیزم‌نصفی ازفامیلشون ماشین ندارن روحساب اینکه داییش خیلی اینومیخوادمدام میگه جون منوجون فلانی چی بخوادجون میدم هرجا مجلسسی میخوام برم اویزون منن یاننه باباش یااینا چندبارهم گفتم هااادنبال مانیاین ماجانداریم اخرشم میان نمیفهمن ازبی عرضگی شوهرمه دیگه الان بیادشبیه سگ بجوومش میفهمه .

شوهرم عزیزم شغلش ازاده 

کلید خونه را چرا داده😬😬

نمی‌دونم به جان مادرم یه روز من لخت بودم  داشتم لباس عوض میکردم اون موقع ها تو عقد بودیم خونه هم خالی بود ولی اتاق و شوهرم فرش کرده بود 

دیدم بابا بزرگش کلید انداخت اومد تو یالا هم نکرد 

اومد پشت اتاق میخواست در و باز کنه  من اون تو داشتم سکته میکردم 

شوهرم و گفتم گفت می‌خواسته چیزی برداره

همین الآنم داییش کلید میندازه میاد تو حیاط برق دم خونه رو روشن می‌کنه میره

اینا زوره خونه خالی نیست که کلید بدی بقیه

نمی‌دونم به جان مادرم یه روز من لخت بودم داشتم لباس عوض میکردم اون موقع ها تو عقد بودیم خونه هم خال ...

من جات باشم قفل سازمیارم عوض میکنم یامیرم‌کلیدمومیگیرم میگم گم‌کردم کیلدوبدین