2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیدهم به نظرتون از برادرش بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 81 پست

دلم گرفت 

بعضیامون خیلی گناه داریم🥲😔

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون که اصلاً با این اخلاقای گندش هنوز هم بعد 3 تا دنبال بچه ای و میگه خدا کنه دوقلو بشه جلوگیری ب ...

دستگاه آی یو دی بزار 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

با همسرت حرف بزن 

بگو هر ماه باید فلان مقدار بهت پول بده 

اگه نمیده میری کار میکنی حق هم نداره جلوت رو بگیره 

اینقدر ضعف نشون دادی که هوا برش داشته

اولین پولی اومد دستت برو‌دکتر زنان یه روش جلوگیری مناسب بهت بده 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

استارتر میگی اون زمان بچه بودم و نمیدونستم

الان ک عاقلی و با تجربه 

این چه کار بچه گانه ای هست ک میخوای انجام بدی؟

شوهری ک اینطوری یکوقت با برادرش به مشکل بخورده و بفهمه

فکر کنم وسط خونه دارت بزنه..

شما مشکلت خیلی اساسی تر ازین چیزهاست

یک هفته بچه هاتو بزاری روش و بری هواخوری

شوهرت ادم میشه..

پولی ک برای شما خرج نشه خرج کسی دیگه میشه

سه تا بچه با این اخلاق واقعا باید گفت زن بی فکری هستی.

جلوگیری نیمکرد تمکین نمیکردی!

دیگه ماهم زنیم ی چیزایی دست خود ادمه.

💕

با همسرت حرف بزن بگو هر ماه باید فلان مقدار بهت پول بده اگه نمیده میری کار میکنی حق هم نداره جلوت رو ...

زورگو و بی منطق خیلی 

نمیزاره اصلا کار کنم اصلا بچه ها رو نگه نمیداره من تا جایی برم 1 ساعت چه برسه برم سرکار

چه روش جلوگیری مناسبه آیودی میترسم بفهمه 

کاندوم هم دست اونه اعتماد ندارم مجبورم قرص بخورم اونم میگم واسه رابطه ماهی یکبار یا دوبار ارزشش رو نداره

زورگو و بی منطق خیلی نمیزاره اصلا کار کنم اصلا بچه ها رو نگه نمیداره من تا جایی برم 1 ساعت چه برسه ب ...

ببخشید شما دیگه ۳ تا بچه داری وبی پول هم هستی 

از چه چیز مصرف قرص میترسی که از حاملگی بدتره ؟!!!

هم قرص بخور هم کاندوم بذاره 

استارتر میگی اون زمان بچه بودم و نمیدونستمالان ک عاقلی و با تجربه این چه کار بچه گانه ای هست ک میخوا ...

چی بگم احتمالا شما درست میگید منم هر بار بهم گفت برو خودم بچه ها رو نگه میدارم کاری نداره نرفتم و به هر تحقیری تن دادم اونم می‌دونه که من هیج جوره نمیرم دیگه هر طور شده اذیتم می‌کنه یه چند باری هم منو به نشونه تهدید به زور کتک برد تا دم در خونه مامانم من پیاده نشدم و با التماس برگشتم می‌دونم اشتباه کردم ولی اصلاً خونواده خوبی ندارم و بدبختی ام بیشتر تقصیر اونایچست دیگه خودتون فکر کنید کسایی که دخترشان رو 11 سالگی عقد می‌کنن و 13 سالگی از مدرسه بر میگردند چه آدمایی ان

و احساس می‌کنم لذت میبره و عقده های درونیش خالی میشه

چون من با خودم قرار گذاشتم من یه نفر قربانی باشم توی این زندگی  تا 3 تا بچه به خودم قول دادم تا 12 سالگی پسرم که کوچیکه هست  الان 3 سالشه صبر کنم و خودم ستم بیشتر بشه و یه پس اندازی داشته باشم که پیش خانواده ام بر نگردم و بعدش برم جوری که انگار اصلاً نبودم برای همین همش کوتاه اومدم و سکوت کردم 

۳تا بچه طی ۱۱ سال با این شوهر؟؟؟؟؟حالا ماشبن یا زمین طرح بچه داری برنده شدی؟

نه برای ماشین خودش به اسم من ثبت نام می‌کنه که اگه در بیاد مال خودشه به من هیچی نمی‌رسه پس برام مهم نیست 

نه برای ماشین خودش به اسم من ثبت نام می‌کنه که اگه در بیاد مال خودشه به من هیچی نمی‌رسه پس برام مهم ...

نه دیگه به اسم تو 

نرو محضر بهش وکالت بدی

میترسم بفهمه آخه میگن پخش که بیرونه رخنه حس میشه اگه نمیشد شک نمی‌کردم شده میرفتم قرص میکردم ولی میز ...

عزیرم من ۵ سال داشتم همسرم احساس نمیکرد نخ کوتاه بود ... فقط زمان پریودی یکم درد بیشتر داشتم وگرنه بقیه اش عادی بود .. آیو دی داخل دهانه رحم هست و اصلا داخل واژن احساس نمیشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم