2777
2789
عنوان

دخترا کسی از شما مثه من هس ک از مهمونی رفتن و اومدن خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست

اگه زیاد وقت نگیره و جنبه صله رحم داشته باشه مشکلی ندارم

بیشتر موضوع وقتمه که اگه چیزی که مفید نیست برام باشه مثلا زیاد طول بکشه خسته کننده میشه برام. حتی با دوستمم نهایت ۲،۳ساعت 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شدت درون گرام

تو جمع بایکی دونفر نزدیکت میتونی باشی فقط. گاهی لازمه دیگه مث مهمونای خانوادگی که نمیشه نرفت.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

منم اینطورم دلیلش هم اینه خوشم از صحبت های تکراری نمیاد یه سریا هم هستن این وسط پز میدن یا تیکه میندازن بدتر اعصاب خورد میشه انگار ما خبر نداریم ازشون 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

منم اینطورم دلیلش هم اینه خوشم از صحبت های تکراری نمیاد یه سریا هم هستن این وسط پز میدن یا تیکه میند ...

یا شخم میزنن زندگیتو

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

یا شخم میزنن زندگیتو

اینو ندارم تو زندگیم اما پز دادن و تیکه انداختن تا دلت بخواد هست و همچنین قیافه گرفتن این تازه عروسا انگار قله اورست فتح کردن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»