2777
2789
عنوان

آیا من سختگیری دارم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 22 پست
دیگه اونش ب خودشون ربط داره این قانونای مسخزه چیه من باشم واسه همچین معلمی ک فشار ب بچه میاره میرم ا ...

فشار به چی میگی؟  مگه من تنبیه کردم چن بار زبونی گفتم دیدم توجه نکرده گفتم به مامان بگو بیاد بگیره...

اموزش پرورش بری میگن به جای اینکه این همه زحمت بدی بری شکایت بشین کتاب بچه ت جلد کن ... پارسال مدیر ما زنگ زده بود به اولیا گفت مقنعه بچه ت یه اتو کن انگار از دهن گاو دراوردی...بالاخره اولیا مسئول بچه ست باید رسیدگی کنه پیش بقیه بچه ها ضایع نشه.... خوبه قبل حرف زدن یکمی فک کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سال بعد میگن این سال کلاس خانم فلانی بود اصلا اهمیت نمیداد

عزیزم باور کن بخاطر یه جلد کتاب کسی نمیگه اهمیت نداد. معلمای ما اصلا کاری به این چیزا نداشتن سختگیری به این چیزا نیست وقتی یه عده میگن معلم سختگیر خوبه از لحاظ درسی میگن که تا زمانی که بچه یاد نگیره بیخیال نمیشه

واقعا این موضوع بی اهمیتیه

عزیزم باور کن بخاطر یه جلد کتاب کسی نمیگه اهمیت نداد. معلمای ما اصلا کاری به این چیزا نداشتن سختگیری ...

والا بنظرم اینا برای بچه ابتدایی اهمیت داره ار الان متوجه میشه ... آخه دست خط ش هم خیلی بده بعدش هم هنوز درس های اینا اینقدر سخت و پیچیده نیس زود یاد میگیرن 

والا بنظرم اینا برای بچه ابتدایی اهمیت داره ار الان متوجه میشه ... آخه دست خط ش هم خیلی بده بعدش هم ...

خب گلم ما داریم میگیم کارت درست نبوده وقتی قبول نمیکنی اینهمه گفتن چرا تاپیک زدی پس؟ واقعا درست نیست به خاطر یه جلد کردن ساده به بچه استرس بدیم. منم دوسال اخر ابتدایی دیگه جلد نکردم ولی بقیه بچها جلد میکردن معلم اصلا به کتابمون‌ نگاه هم نمیکرد فقط میدید بلدیم و تکالیفو نوشتیم یا نه

فشار به چی میگی؟ مگه من تنبیه کردم چن بار زبونی گفتم دیدم توجه نکرده گفتم به مامان بگو بیاد بگیره.. ...

حرفای ایشون به من ربطی نداره 

ولی شما معلمی و داری اینده سازان جامعه رو تربیت میکنی و بچه ها به سرعت الگو برداری می‌کنند این رفتار مناسب یک معلم نیست رو خودت کار کن