2777
2789

بچه ها من باسن و رون هام جوش و جای جوش داره باسنم خیلی زیاده خیلی هم دکتر رفتم و دارو زدم نمیدونم چیکار کنم بشدت هم از ازدواج میترسم سره همین موضوع میترسم طرف ببینه بدش بیاد چیکار کنم انقدر ناراحتم که حد نداره

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بذار موردش پیش بیاد

اگه بابت جای جوش ردت کرد اونموقع غصه بخور

وا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یک. در هر صورت باید مردی رو انتخاب کرد که تو رو بخاطر خودت دوست داشته باشه نه بدنت

دو. درمان رو ادامه بده مطمئن باش خوب میشه، بعدشم اعتماد به نفس داشته باش این چیزا تو بدن مردم عادیه، جای جوش، ترک پوستی، خال، لک... بازیگر خاک‌توسر پ.ورن هم داره حتی ولی ادیت میشه و خودشم گریم داره که بی‌نقص بنظر برسه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اکنومیس امتحان کردی؟

یه جا منو ریپلای کرده بودی ولی تاپیک ترکیده بود

راجع به د پسر قبل ازدواج بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اکنومیس امتحان کردی؟

دکتر پن بنزوئیل پروکساید بهم داده ازینور میزنم جوشام میره چند روز بعد دوباره میزنم

استارتر باور کن پسری که دوستت داشته باشه اصلا این موارد به چشمش نمیاد.

من تازه متاهل شدم و نگرانی های تو رو داشتم

تو انتخابت دقت کن، یه پسر که اهل روابط متعدد نبوده و عاشقته انتخاب کن، دیگه از بابت این موارد نگرانی نخواهی داشت.

عزیزم یه شوینده بدن حاوی سالیسیلیک اسید بگیر استفاده کناول جوشات درمان بشه بعدش هم برای جای جوشا یه ...

دارم میزنم توی حمام از اسکراب سبوما و شوینده بدنش و پن دئودراگ استفاده میکنم و کرم پیگمنتا آردن واسه جای جوش من مشکل تنبلی تخمدان دارم بخاطر اونه

حتما کلامی گوهر بار فرموده بودم، یادم نی الان😂😂😂

نه میخوام بدونم اگه دعوا بوده دعوا کنم باهات🥱😒🔪