2777
2789

میترسم اونجا پریود شم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به سعادتت رفتی برای ماهم لطفا دعاکن

حتما اینکارو میکنم،خدا کنه امروز پریود شم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
الانکه بفکر پریودی همین فکر ودغدغه عقبش میندازه قرص بخوری بهتر نیست؟

چرا بهتره،امروز بخورم تاثیرداره

خدا خوشش نمیاد به قیمت آسیب رسوندن به بدن و چرخه طبیعی بدن بریم زیارت 

واقعا درست نیست... چنین حرکتی رو نزن گل

فوقش فقط نمی‌تونی بری زیرزمین و نزدیک ضریح، هیچ اشکالی هم نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خدا خوشش نمیاد به قیمت آسیب رسوندن به بدن و چرخه طبیعی بدن بریم زیارت واقعا درست نیست... چنین حرکتی ...

چند سال یه بار میری اونم باید پریود بری