همسرتون تو جمع خانواده شما چه حسی داره؟ من میگم خانواده دختر باید از داماد تعریف کنن جلو خانومش و خانواده پسر هم از عروسشون جلو پسرشون که روابط بهتر بمونه و داماد و عروس دوست داشته باشن و خاطره خوب از مهمونی.این یه سیاسته حتی به نظرم. برعکسشو بدم میاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین سیاست من اینه.دعوا و ایرادهای شوهرم رو به خانوادم منتقل نکردم تو این ده سال. خب خدا رو شکر خانوادم خیلی به شوهر م احترام میذارن.
شوهرم بارها به خانوادش ومادرش گفته پدرزن مادر زنم منو خیلی دوست دارن.
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
بابام هميشه وقتي ما بحثمون ميشه يه جوري رفتار ميكنه انگار من بچش نيستم و طرف هردومونو ميگيره .واسه همين شوهرم هرمشكلي برامون پيش بياد با پدر من مشورت ميكنه اول تا باباي خودش .گاهي حتي شده دعوامون شده ولي بابام طرف شوهرمو كرفته چون حق رو ميگفته و من حتي زدم زيره گريه ولي جبهشو عوض نكرده
مامانم خیلی خیلی باهاش خوبه و بهش احترام میذاره و همیشه تو اختلاف بین من و همسرم حق و بهش میده ولی پدرم دمدمی مزاج ه یکبار خیلی تحویلش میگیره یکبار اخماش تو همه.حالش همیشه یک جور نیست متاسفانه.😔 حتی بعضی اوقات همسرم ( ک خیلی صبوره)پیش من از رفتار پدرم گله کرد ه و من خیلی خجالت کشیدم😶😶
از قدیم گفتن دختر گوشت لای دندون یعنی بخاطر اینکه دخترشون اذیت نشه پیش شوهر و خانوادش معمولا همه هوای دوماد دارن هر چی بیشتر هواش داشته باشن دخترشون زندگی بهتری داره
منم ایرادای شوهرمواصلا به خانوادم منتقل نمیکنم مگه اینکه چیزی باشه که خودشون متوجه بشن
بهترین کار همینه... من بزرگترین اشتباهم تو مدت زندگی مشترکم این بود که یبار که با همسرم دعوا کردم رفتم به خانوادم گفتم که کاااش اینکارو هیچوقت نمیکردم.