2777
2789
عنوان

شده تو دوره ای از زندگی تون

145 بازدید | 15 پست

هیچ مشکلی نداشته باشین و همه چی بر وفق مراد تون باشه و همش خوش باشین؟

یا الان اینجوری هستین؟

من چرا هیچ دوره ای اینجوری نبودم نکنه دارم کارما پس میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اون موقع هیچ مشکلی نداشتین و همش خوش بودین؟

همش خوش نه ولی مشکل حاد نه، با هرچی داشتیم خوش بودیم، تنها مشکلم این بود که مامان نداشتم فوت کرده بود.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حتی یهروز هم نداشتم که مشکلی نداشته باشم

کلیشه طوره حرفم ولی اگه هنوز پدر و مادر داری و خوبن باهات مشکل اونقدرام اهمیت نداره.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
کلیشه طوره حرفم ولی اگه هنوز پدر و مادر داری و خوبن باهات مشکل اونقدرام اهمیت نداره.

مامانم خوبه ولی کاش از اولش پدر نداشتم بیشتر دردهام مقصرش پدرمه 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

خدا رحمتشون کنه

ممنونم🖤

عوضش از متاهلی به بعد مشکلات شروع شد.