2777
2789
عنوان

دیگه دارم روانی میشم

405 بازدید | 47 پست

بچم زردی داره میگن سردی بخور زود خوب بشه سردی میخورم دل‌پیچه میگیره بخدا انقد امروز کوبیدم تو سر و صورت خودم دیگه جون ندارم سه شبه یه دیقه نخوابیدم 😭😭😭😭

هعی خدا                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کاری بچه رو سه روز بذار تو‌دستگاه تا یه هفته زود خوب میشه

یه شب تو بیمارستان تو دستگاه بود یه هفته دستگاه اجاره کردیم انقد لباساشو هر یه ساعت یه بار درآوردم و پوشوندم که سرما خورد 

هعی خدا                             

بخوابونش زیر این لامپهای مخصوص زردیمشکل خاصی نیست چرا انقد خودتو عذاب دادی

انقد سردی خوردم استخونام درد می‌کنه بازم هنوز صورتش زرده میام گرمی و زیره بخورم دلپیچه‌ش خوب بشه به خاطر اون نمیتونم زردیش رو 10بود آزمایش داد دکتر اطفال گفت یه دونه بیاد پایین. دیگه خیالت راحت میشه دیگه بعد اون نبردم آزمایش 

هعی خدا                             

شماره زردی بچه چنده؟

بیمارستان موقع تولد 13 بود چند روز پیش 10 بود

پسر عموم زردیش 18 بود اصلا تو بیمارستانم نموندن با رضایت آوردن خونه خوب شد اونوقت بچه من هر جا میریم میگن زرده 

انقدرم سردی میخورم دل درد میشه

هعی خدا                             

منم بچم ۱۲ روز بیمارستان بستری شد بخاطرزردی هرچی بیشتر شیر بخوره و‌ادرار کنه زودتر خوب میشه

زردیش چند بود؟

آره حتی شیر خشکم گرفتم ولی حس میکنم دلدردش به خاطر اونم می‌تونه باشه دیگه نمیدم بهش ولی وقتی همش زور میزنه گریه می‌کنه جیگرم کباب میشه الان مثلاً آخرین بار 24 ساعت پیش ببخشید مدفوع داشته از غروب داره زور میزنه جیغ میزنه گریه میکنه ولی دستشویی نمیکنه 

هعی خدا                             

انقد سردی خوردم استخونام درد می‌کنه بازم هنوز صورتش زرده میام گرمی و زیره بخورم دلپیچه‌ش خوب بشه به ...

بچه تا میاد بزرگ شه صدتا اتفاق جلوشه الان تو خودتو بزنی زردیش خوب شد اون بچه اول از همه بتو احتیاج داره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه تا میاد بزرگ شه صدتا اتفاق جلوشه الان تو خودتو بزنی زردیش خوب شد اون بچه اول از همه بتو احتیاج د ...

خیلی حالم بده خیلی 

هعی خدا