من قبلاً اینطور نبودم اما الان برای اینکه چی بپوشم دچار یه حالت استرسی شدم به دلایلی ، لباسامو اصلا دوست ندارم و فکر میکنم مناسب نیستن باید چیز جدید بخرم ، کل بازار رو هم گشتم هیچ چیزی که چشممو بگیره یا حداقل شیک باشه نبود ، تو آنلاین شاپ ها هم تنوع زیاده نمیتونم تصمیم بگیرم این شاید خنده دار باشه برا شما اما الان برا من واقعا معزل شده ، برای دانشگاه میخوام یه استایل اسپرت و پوشیده و شیک و راحت داشته باشم ، میشه لطف کنید اگه عکس یه همچین لباس یا استایلی دارید بفرستید یا راهنمایی کنید چی بگیرم خوب؟ از نظر قد و اندامم ریزه پیزه ام 😅
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخاطر چه چیزا الکی خودتو اذیت میکنی! ارزش این همه استرس و کلافگی داره؟ یه تکه پارچه!شاید خودتو با کس ...
خب من قبلاً اهمیت نمیدادم ، واقعا برام مهم نبود خوشتیپم یا نیستم یا هرچی ، راحتی بیشتر برام اهمیت داشت ، اما الان به خاطر یه سری رفتارا و حرفا تصمیم گرفتم دقت کنم و حتما خوشتیپ باشم اما میبینم نمیتونم هیچی پیدا نمیکنم خیلی عصبی شدم
دلیلش هر چی که هست تو همینجوری خودتو دوست داشته باش
من خودمو دوست داشتم اما هیچوقت کسی جز خانوادم دوستم نداشت ، هیچ دوست صمیمی نداشتم و ندارم ، برا همین خواستم اخلاق و ظاهرم رو یکم تغییر بدم خب شاید مشکل از منه