2777
2789

دارم روانی میشم 😭😭 با ی نفر هستم که حضوری همو ندیدیم ۸ ماه باهمیم بهم گفت بیا همو ببینیم من گفتمش صبر کن

تو این مدت میخواستم امتحانش کنم ببینم چقد حرفاش سنده . تا این  ی روز رو استوری پیج فیک ریپ زد شرو کرو صحبت کردن ویس دادن اووو یطوری مخ زنی میکرد انگار ۱۰ ساله پیج فیکمو میشناسه میگفت قربونت برم و عزیزم بوصم کن  و 😐 

خب من با دیدن اینا پودر شدم(بار اولش نبود قبلا باز منو پیچوند رفت تو گپا با دخترا لاس زدن و تو پیوی دختر فامیل کرم ریختن)

و اینا دست ب دست هم دادن ک این آدم برام کنسل شه ولی هربار خداحافظی میخام کنم میگه نرو بدون تو میمیرم و میدونه من احساساتی ام نرم میشم با این  ک دیگ بهش اعتماد سابق ندارم ولی موندم الانم همش تو تلگرام آنلاین جواب منو نمیده یا ب من میگ شب بخیر بعد میره ۲۴ تو تلگرام آنلاین 

شما بودین باز باورش میکردین؟؟؟

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

ب دیدنش میرفتی؟ الان اصرار گرد کی ببینمت گفتم نمیدونم 

شما بودی اولین دیت زندگیتو ک برات مهمه با همچین پسری میرفتی؟

خوب دیگه میخواد کاری کنه حضوری ببینتت هوسشو خالی کنه آیندتوخراب نکن و بلاکش کنبره

تو سال کنکورم از وقتم زدم با این صحبت کردم 😓 تهش شد این . هروقت میخام برم منو با کلمات بازی میده و نقش قربانی بازی میکنه تا من عذاب وجدان بگیرم

چرا باید خداحافظی کنی؟

مثل آشغال بندازش دور

این آدم غیر از خراب کردن اعصاب و زندگیت هیچ اثر مفیدی تو زندگیت نداره.

شانس اوردی که دیدار حضوری نداشتی وگرنه الان باید برای بچه تو شکمت کمک می خواستی

ب دیدنش میرفتی؟ الان اصرار گرد کی ببینمت گفتم نمیدونم شما بودی اولین دیت زندگیتو ک برات مهمه با همچی ...

ن واقعا نمی‌رفتم. طرف همسرش بهش خیانت میکنه طلاق میگیره

شما نه ازدواجی نه حتی هم و دیدید هیچ چیزی بینتون نیست. حیف از وقتی که براش میزاری دورش و یه خط قرمز بکش

خودت باش جهان اصالت را میستاید

تو سال کنکورم از وقتم زدم با این صحبت کردم 😓 تهش شد این . هروقت میخام برم منو با کلمات بازی میده و ...

عذاب وجدان نداشته باش ..بلاک کن بره سیم کارتعوض کن بچسب ب درس دانشگات 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

فقط اینو بگم انسانها چوب عقلشون رو میخورن وقتی میبینی آدم درستی نیست ولی خودتو میزنی اون راه و توجیه ...

گردن نمی‌گیره اصلا خیانت هاشو گردن نمی‌گیره من یبار فرصت بهش دادم بار دوم گند زد هروقت میخام برم نقش قربانی بازی میکنه میدونه وسواس عذاب وجدان دارم اینطوری باهام بازی میکنه