2777
2789

سلام دوستان از دیشب چشم راست پسرم قی میکنه 😢 ده روزشه

بنظرتون مشکل چیه؟ابریزش یا گرفتگی بینی نداره

چشمشو صبح با یکم چای پاک کردیم الانم یکم با شیر خودم پاک کردم

تروخدا راهنماییم کنید

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

چیز خاصی نباید باشه گلم ولی چون خیلی کوچولوئه حداقل تلفنی هم شده از پزشکش بپرس. سرخود کاری نکن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نباید باشه گلم ولی چون خیلی کوچولوئه حداقل تلفنی هم شده از پزشکش بپرس. سرخود کاری نکن

دکترش فقط صبحا هست یعنی تا صبح صبر کنم؟

این چیرارو نمال به چشم بچت  ببرش دکتر یه پماد چشمی میده خوب میشه  اکثر بچه ها همین مشکلو ...

زردیش نرماله البته یکمی زرد هست

تو نت خوندم ک با چای و شیرمادر شستشو بدید

نگرانم ک علائم سرماخوردگی باشه

دکترش فقط صبحا هست یعنی تا صبح صبر کنم؟

عزیزم تا الان اشکشو دیدی؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزم تا الان اشکشو دیدی؟ 

نه خیلی ک گریه کنه همین چشمش که قی کرده یکمی خیس میشد اما اشک ک مثل قطره بیاد ندیدم😣

نه خیلی ک گریه کنه همین چشمش که قی کرده یکمی خیس میشد اما اشک ک مثل قطره بیاد ندیدم😣

نترس عزیزم. همون مجرای اشکشه احتمالا. ببرش دکتر گلم.