2777
2789
عنوان

بچم همش بالامیاره تروخدا

112 بازدید | 21 پست

پسرم ۲۵ روزشه

چند روزیه هرچی شیرمیخوره بلافاصله یا بعد چند دقیقه بالا میاره بعضی وقتا پنیری بعضی وقتا آبکی

اینم بگم هم از سینم بهش شیر میدم هم شیرخشک اپتامیل

تروخدا بگید چکارکنم ببرم دکتر؟

یا طبیعیه؟؟

اروغشو میگیری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس داره ببر دکتر دارو میده

و اینکه شیر زیاد نده فاصله شیر دادنت رو کمتر کن مثلا هر ۴۰ دقیقه ولی حجم شیر رو کم کن

آروغشم بگیر حتما

زیرسرشم شیب دار ملایم کن ک شیرش بر نگرده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

شیر خشک نساخته 

چون پنیری هست به نظرم نده بهش اونو 

دورازجون رودل نکنه 

آروغ حتما بگیر 

توی شیب بخوابون یه وقت صاف نذاری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پنیری ایرادی نداره ولی شیر سالم بالا بیاره اگه جهشی هم باشه احتمال زیاد رفلاکس داره ببر دکتر .شاید شیر خشک نمیسازه خودتم مراعات کن تو تغذیت آروغشم بگیر شیر با حجم زیاد اصلا نده مخصوصا قبل خواب 

اکثرا اره میگیرم ولی بعضی وقتا ک توخواب عمیقه نمیگیرم

ببر دکتر احتمالا شیر خشک نساحته بهش همیشه هم اروغشو بگیر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

رفلاکس داره ببر دکتر دارو میدهو اینکه شیر زیاد نده فاصله شیر دادنت رو کمتر کن مثلا هر ۴۰ دقیقه ولی ح ...

فردا حتما میبرم دکتر

اخه شبا ک میخوابه منم از خستگی بیهوش میشم هر۴۰ دقیقه سخته