2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما میگن این جوانه گندم داره خیلی خوبه

نخور من چند سال پیش جینسیگ خوردم  کبدم چرب شدو عصبی میشدم  من فقط مخمر آبجو میگم خوبه که من از داروخونه گرفتم هیچ عوارضی نداشت ولی این دارو های عطاری همش مضرن

منم تازگیا میخورم گین اپ میگن اخه هیچ عوارضی نداره میترسم اخراشه ولی تغیر خاصی نکردم

نه اصلااا ارزش نداره تازه من از ترکیه گرفتم از اصل بودنش مطمئن بودم! ولی بعد ماه هیچکس منو نمیشناخت ! ۱۰ کیلو اضافه کردم

الان برگشتم به وزن قبل! و معدمم نابود شد

نه اصلااا ارزش نداره تازه من از ترکیه گرفتم از اصل بودنش مطمئن بودم! ولی بعد ماه هیچکس منو نمیشناخت ...

پس دیگه منم استفاده نکنم 🤦🏻‍♀️ تازه واطه من ایرانیه😂🤦🏻‍♀️

امیدوارم هر چه سریعتر معدت خوب بشه💗

پس دیگه منم استفاده نکنم 🤦🏻‍♀️ تازه واطه من ایرانیه😂🤦🏻‍♀️امیدوارم هر چه سریعتر معدت خوب بشه💗

مرسی عزیزم 

اره ارزش نداره من الان کمبود وزن دارم دوباره دوست دارم چاقتر بشم ولی دیگه بیخیال شدم چون دکتر بهم گفت متابولیسم بدنت بالاعه به راحتی وزن نمیگیری