2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بگید جی بگم

53 بازدید | 4 پست

با یکی ۸ ماه مجازی بودیم همه چیز گل و بلبل بود من اولین نفر تو زندگیم این آدم بود برا همین دیدن یکم سختم بود ولی براش خودمو داشتم آماده میکردم فقط خدا میدونههههه منی ک روم نمیشد با ی پسر چشم تو چشم شم برای این آدم ک دوسش داشتم تمام تلاشمو میکردم که بتونم ااز پسش بر بیام تو تصورم همیشه بودش .

تا این ک متوجه شدم این آدم کلی رفیق اجتماعی دختر داره با دخترا روابطش بازه حد مرز نداره اینطور بگم خیلی راحت ب ی دختر میگ قربونت برم بهشون میگه عزیزم جانم گلم ... تو گروه ها با دختر لاس زدن تو پیوی تو اینستا اوووو 

آخرین بار امتحانش کردم پا داد ب روش آوردم گفت رفیقم بود خودم نبودم ب زمین و زمان قسم میداد ک دوستم بود من نبودم . من نتونستم از درون و قَلبَن باورش کنم. 

حالا برداشته میگه تو منو سرکار گذاشتی ک گفتی فلان تاریخ میام نیمدی و زدی زریر قولت

پ خودش چی که ب من می‌گفت فقط ب تو تعهد دارم بعد اینطوری باورمو نابود کرد جند شب من خواب نداشتم ای چیزیی تجربه کردم ک قلبم واسه همیشه یی حسو و سِر شد نمیدونم چ بلایی سر احساسم اومده

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

زیادی بزرگش کردی . رفیق اجتماعی ارزش اینقدر خوددرگیری رو نداره . بفکر خودت باش 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
زیادی بزرگش کردی . رفیق اجتماعی ارزش اینقدر خوددرگیری رو نداره . بفکر خودت باش

خب میخام کات کنم بعد داره منو مقصر میکنه میگه تو زدی زیر قولت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز میفهمی اصلن ارزش ناراحت شدن تورو نداشت،ولی خب الان باید زجرشو بکشی ولی کم کم درست میشینگران ن ...

😍😍🥺🥺

ممنون عزیزم بخدا خیلی اذیت شدم فقط خدا میدونه

این دو شب التماس خدا میکنم از زندگیم ببرش بیرون