2777
2789
عنوان

مادشوههرررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست
امروز سر صبح یه باربند طهر یه باراین وضعیت داره رابطه منو همسرم خراب میکنه اونم کم کم داره واکنش نش ...

اصلا به همسرت واکنش نشون نده... اون واقعا مقصر نیست...  کاری هم از دستش برنمیاد چون نمیشه ثابت کردپشت این کار نیت خوبی نیست اگر به مادرش حرفی بزنه جوری  مظلوم نمایی میکنه که شما میشی مقصر و فتنه گر... حالا  مادر شوهر من سرش گرمه خداروشکر... وگرنه خیلی اذیت میشدم هرچند ترکشها چند وقت یه بار بهم میخوره

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من این رفتارش داره آزارم میده حس بدی میگیرم اینم هفته سه بار همین کارو میکنه

دفعه بدی برو حمام دسشویی خودتو به کاری بند کن یبارش بلند بگو به مامان سلام برسون 

هزار و یک راه هستش خودش بعد زنگ میزنه بهت 

به پدر شوهرت زنگ بزن احوال پرسی کن بگو سلام برسوتین به مامان 

یکم ذهن خلاقتو بکار بگیر راه رسیدن به اذیت های مادرشوهر زیاده 

مثلا دیشب زنگ زدم همیشه عادتشه جواب نمیده و آخرشب یا فرداش خودش زنگ میزنه منم جوابشو ندادم و دیگه هم زنگ نمیزنم تا خودش زنگ بزنه بیخیال بابا

شاید منظوری نداره شایدم میخواد به همسرت نشون بده و خودت مهم نیستی براش

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

راست میگه اون مادرشوهرت داره دنبال نقطه ضعف از تو میگرده تو هم بیخیال باش گوشیو گرفتی سرررررد احوال ...

مادرشوهرا ی کاری میکنن حرص بخوری 

ولی نتونی ب کسی بگی چرا

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

مسئله ی بزرگی نیست چند سال بعد میبینی بخاطر هیچ و پوچ حرص خوردی 

اگه معذبی به همسرت بسپار اینبار که زنگ زدن به مادرش بگه الان اینجا نیست به گوشی خودش زنگ بزن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مادرشوهرا ی کاری میکنن حرص بخوری ولی نتونی ب کسی بگی چرا

مادرشوهرم اوایل میگفت مادرشوهر خودش فلان کارا رو باهاش کرده ولی شما مثل دختر نداشتمی من با شما این کارو نمیکنم.

آخه لامصب میذاشتی یه هفته از حرف بگذره بعد شروع میکردی دقیقاا همونارو رو من انجام بدی بنظرم بی مخ ترین موجودات زمینن

مادرشوهرا ی کاری میکنن حرص بخوری ولی نتونی ب کسی بگی چرا

معلومه مثل خودمون اهل دلی...  اینو هر کسی نمیدونه...  اصلا آی کیوی خاصی میخواد... من الان نمیتونم به مادر شوهرم بگم چرا موقع کارهات یاد من هستی موقع دعوت و مهمونی منو فراموش میکنی میدونم خودشو میزنه به مطلوم بازی که یادم رفت و فراموشکار شدم اکر من موقع شام دادنا دخترشو دعوت نکنم بگم یادم رفت میشم فتنه گر و حسود   

مسئله ی بزرگی نیست چند سال بعد میبینی بخاطر هیچ و پوچ حرص خوردی اگه معذبی به همسرت بسپار اینبار که ز ...

حالا درمورد این خانم شدت عمل مادر شوهرش رو دقیق نمیدونم  ولی به طور کلی نادیده گرفته شدن  مسئله مهمیه من که بابتش اذیت میشم