الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم گندمی روبه سفیدم یعنی تقریبا سفیدم شوهرم سبزهههههه سبزه قیافشم معمولی روبه پایین طبق گفته بقیه خودمم همه میگن خبلی عروسکی وفلان تعريف ازخودنباشه البته ولییییییی عاشققققق رنگ پوست وقیافه شوهرمم خیلییییییییییی دوسش دارم باهاش خیلی دعوا میکنم کل میندازم ولییییییی دوسش دارم یادمه تو اولین رابطه خودش کلی از رنگ پوستش ایراد گرف میگف کنار هم تو انگار برفی ولی من بایه بغضیم گف اینو دلم اتیش گرف ولی ازهمون روزم گفتم بهش من عاشق رنگ پوستتم اگه دنبال مرد سفید بودم کلی خواستگارداشتم گیرنمیدادم به تو اصلا من مرد سفید دوس ندارم یجوریم میشه الان خودشم خیلی بیشتر ازقبل خودشو دوس داره ومهربون ترشده باخودش
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)