2777
2789

قضیه این بودنزدیک یک سال نبمه ازدواج کردم مشکلاتمون زیاده هرسری بحث دعوا  بچه ۲۴ هفته م ازدست دادم هنوز یکماه نشده میگه تو بچه رو کشتی فلان کردی درصورتی که از وقتی باردار شدم یه روز آرامش برام نزاشت 

احترام پدر مادرم داشته باش اگ چیزی نداشتیم باید بری رو سفره اونا غذا بخوری اگه کار پیدا نکردم مجبوری رو خانواده م باشی 

دراصل منو میخواد برا رابطه و کارای خانوادشون بکنم صدام درنیاد 

مجبورم برگردم لاقل تو خونه م آرامش دارم خونه م جداست اینجا حوصله مادرم ندارم هرروز براش مهمان میاد شوهر دومشه اینم غرغر میکنه اینجا وقتی مهمون میاد میرم خونه خواهرم اذیتم اونجا  

خیلی بدبختیم زیاد از وقتی بچه م رفت بدتر شدم 

بگو یا زینب بگو یا حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنگرد..

اونجا میشی کلفت خانوادش 

هرچیزی هم بگی میگه خودت خواستی و فلان

بهترین کار اینه که کاری چیزی پیدا کنی، مهریه هم بگیری و خونه اجاره کنی برای خودت و زندگیتو بچرخونی 

کسی که تورو مقصر مرگ بچش میدونه و دوران بارداری هم اذیتت کرده، خیلی بدتر میکنه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
بگو چشم و انجام ندهبعدم برو خونه مامانش اذیت کنمثلا غذا ک میپزی یه عالمه بریز بپاش کنظرفارو با کلی م ...

فرقی نمیکنه، اونموقع شوهرش هم اینو اذیت میکنه

زجر میکشه رسما دیگه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
چیکار کنم حوصله بحث دعوا ندارم دیگه تو روخدا بگید چیکار کنم دیگه بحثی پیش نیاد

چه کار اشتباهی کردی زنی منت کشی کنه هیچ ارزشی برای مرد نداره مرد باید منت تو رو بکشه من نمیفهمم چجوری زنا میرن منت کشی شوهراشون در بدترین شرایط زندگی نرفتم سمت شوهرم تا خودش اومده خیلی سعی کرد منو به زانو دربیاره ها دید نمیتونه دیگه خودش اصلا کاری نمیکنه دعوامون بشه چون میدونه باید بیاد منت کشی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا