2777
2789
عنوان

مردی که هیچی نمیخره برا خونه

198 بازدید | 28 پست

الان حدود 2 ماهه هیچی نمیخزه برا خونه، حتی خیار گوجه، مردی که خیار اگه تو خونه نبود اعصبی میشد الان دیگه همون خیارم نمیخره، فقط بعد 2 ماه یکم سبزی خرید

من حس کردم افسزده شده گذاشتمش به حال خودش، من یه کاری انجام میدم کلا ماهی 4 میلیون در میارم که واقعا پولی نیست، فکر کنم همش منتظزه من بخرم

الان همش من دارم وسیله صبحونه و ریز خورده های خونه رو میگیرم حتی 50 هزارم برام نمیمونه اعصابم بهم ریخته

اینم شد مرد جونوره

به چه امیدی باهاش زندگی میکنی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر دلم مسوه میخاست ولی چون اون هیچی خونه نیورد منم میوه نخریدم گفتم الان عادت میکنه، ولی خونه بی میوه مگه میشه نمیدونم فزدا برم بخزم یا نه کلا 700 تومن دارم

اینقدر دلم مسوه میخاست ولی چون اون هیچی خونه نیورد منم میوه نخریدم گفتم الان عادت میکنه، ولی خونه بی ...

نه نخر.بهش بگو پولم تمام شد.واسه خودت هر ماه یه مقدار کنار بذار.ادم صدشو واسه هیچ کس نمی ذاره

ینی چی ک نمیخره؟لج کرده باهاتون؟یا کلا اینجوریهخسیسه؟

خسیس بود الان داره بدتر میشه، فکر میکردم ادما سنشون بره بالاتر بهتر میشن ولی نه انگار رفته رفته اون رفتار بدی که دارن شدید تر میشه

کار میکنه اصن؟ سرش جایی گرم نیس؟  نکنه دودی شده؟ چک کن اینا رو. وگرنه آق بالاسر میخوای چیکار مفت نمی‌ارزه همچین مردی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡