2777
2789
عنوان

ماه چهارم اقدام به بارداری

69 بازدید | 7 پست

سلام بچه‌ها من ۳ ساله که عقدم و آخر اردیبهشت عروسیم بود ون اطرافیانم همه بچه‌دار شدن منم اقدام به بارداری کردم ولی خب هیچ اطلاعاتی نداشتم که چه جوری باردار میشی فقط فکر می‌کردم که باید رابطه داشته باشی و جلوگیری نکنی که ماه اول هیچ اتفاقی نیفتاد و در کمال ناباوری من حامله نشدم خیلی حالم بد شد اومدم تو این سایت خوندم و ماه دوم تو روزای باروری دو روز در میون یا یه روز در میون رابطه داشتم ۴ بار در ماه که بازم ماه دومم هیچ اتفاقی نیفتاد دیگه ماه سوم اصلاً رابطه نداشتیم یه جوری انگار برامون دعا گرفته باشن اصلاً جفتمون که عاشقانه همدیگر رو دوست داشتیم از هم فاصله می‌گرفتیم خلاصه این ماه از وقتی که پریودم تموم شد از سه شب پیش شروع کردیم به رابطه و می‌خوام واقعاً بی‌خیال باشم و مثل یه دختر شاد عمل کنم برم ورزشمو انجام بدم باشگاه برم پیاده‌روی کنم میوه بخورم غذای سالم بخورم شادتر زندگی کنم واسم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم زرتی ک باردار نمیشه 😐تا یه سال عادیه که باردار نشی بعدش برو دکتر

خخوب عزیزم من تو دوران نامزدی وقتی که قرص می‌خوردم برای جوش‌های صورتم همین قرص‌های راکوتان باردار شدم و حتی اون سری فقط یه قطره همون ورودی واژنم از آب منی ریخت و حامله شدم به خاطر همین گفتم این سری حتماً می‌شم

ادم زرتی ک باردار نمیشه 😐تا یه سال عادیه که باردار نشی بعدش برو دکتر

دقیقا یکی اینجا پرسید چند وقت اقدام بودید گفتم ۶ ماه گفت چقدر زیاد این ماه ماه اول اقدامم منتظرم مثبت بشه گفتم شاید بشه شایدم نه ،باید صبور باشی 

خخوب عزیزم من تو دوران نامزدی وقتی که قرص می‌خوردم برای جوش‌های صورتم همین قرص‌های راکوتان باردار شد ...

اون دفعه شده لزوما به این معنی نیست هردفعه اینطوری باش یوقت میبینی با همون باراول میشه یوقتم نه