2777
2789
عنوان

خواهرم غمگینه بدبخته

107 بازدید | 10 پست

من یه خواهر دارم غمگینه ولی چیزی از دردش نمیگه هر کاری می کنم به حرف بیاد چیزی نمی گه به خاطر همین عنوانم رو این گذاشتم که بدونم خواهرم چرا اینجوریه

خواهر های کوچک تر پیشنهادی دارین بگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون خواهر غمگینم

عه خدا نکنه عزیزم الهی همیشه شاد باشی🦋💟چرا اینجوری شدی آخه؟ شاید خواهر منم مشکلی داره که بهم چیزی نمیگه اشکالی نداره هرچی می خوای بگو اینجا هیچ کس همدیگه رو نمیشناسه اگه راحت نیستی درخواست بده قبول می کنم

عه خدا نکنه عزیزم الهی همیشه شاد باشی🦋💟چرا اینجوری شدی آخه؟ شاید خواهر منم مشکلی داره که بهم چیزی ...

مرسی عزیزم
درگیر آینده ام و یه سری تصمیمات اشتباه داشتم که از فکر کردن زیاد بهشون سردرد و افسردگی میگیرم

9teen ── .✦ 

مرسی عزیزمدرگیر آینده ام و یه سری تصمیمات اشتباه داشتم که از فکر کردن زیاد بهشون سردرد و افسردگی میگ ...

خواهرم ۱۹ سالشه نمی دونم دردش چیه خیلی دلم می خواد کمکش کنم ولی خب بهم چیزی نمیگه و این من رو دلشکسته می کنه😭😭😭😭😭😭💔💔💔اشکالی نداره تجربه شد برات فوضولی نباشه شکست عشقی خوردی ؟ توی این سن عادیه به نظرت خواهر منم اینحوریه؟

خواهرم ۱۹ سالشه نمی دونم دردش چیه خیلی دلم می خواد کمکش کنم ولی خب بهم چیزی نمیگه و این من رو دلشکست ...

هرکسی فرق میکنه مشکلاتش
تو این سن ممکنه به خاطر دانشگاه و درس هاش باشه شایدم همون شکست عشقی که گفتی
هرچیزی باشه حالش بالاخره خوب میشه مگر اینکه اشتباه جبران ناپذیری باشه و کنار اومدن باهاش زمان زیادی ببره

9teen ── .✦