2777
2789

من انقدر طولانی تعریف کردم نیومدید خلاصه میکنم 

من یه مادربزرگی دارم که ماها که نوه هاش بودیم دلمون نمیخواست از خونش بیایم بیرون ببینید عاشق زندایی هام بود و کمکشان کرد درس بخونن کار کنن مسافرت میرفت نماز میخوند پیاده رویی ساعت ۶ صبح سرزنده دایی بزرگم رفت با خانومی ازدواج کرد که جدا شده بود و دو فرزند داشت. از وقتی زندایم اومد همش شروع کرد از دعا نویسی و کلی دعا نویس میشناسه پیش دعا نویس تند تند میرن تا احضار روح الان من نمیگم زندایم برای ماربزرگ منم دعا گرفته اما همه باهم زندگی میکنن و این خانوم خودش خانوادش یا پیش دعا نویسن یا در تماس خودم حرف زدنش با دعا نویس شنیدم مادربزگم الان با مرده فرق نداره گریه میکنه نماز نمیخونه جایی نمیره پیاده رویی نمیره زندایم از شهرستان اومد گفت بیا بریم خونه ما نرفت خونه هیچکس روانشناس مشکلش  نفهمید بعد خودمون هم میریم خونه مادربزرگم همش احساس سنگینی داریم چیکار کنیم ممکن دعاهای که برای خودشونم میگیرن تاثییر باشه روما

احتمالش خیلی زیاده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاسخ هوش مصنوعی

اول از همه، باید بدونی که هرچند ممکنه حس سنگینی یا انرژی منفی در خونه به نظر برسه، ولی این نشونه قطعی “دعا” یا “سحر” نیست. خیلی وقت‌ها افسردگی، اضطراب، احساس ناامیدی یا حتی بیماری‌های جسمی باعث همین رفتارها و حس‌ها می‌شن.

اما از طرف دیگه، چون گفتی خودت هم حس سنگینی و بی‌قراری داری و این حس با ورود اون خانم یا رفت‌و‌آمدش تشدید شده، می‌تونیم از هر دو جنبه نگاه کنیم — هم علمی و روانی، هم معنوی و دینی.

از نظر علمی و روانی:

ممکنه مادربزرگت دچار افسردگی شدید، زوال عقل (دمانس) یا شوک روانی شده باشه. مخصوصاً در سن بالا، تغییر محیط یا افراد اطراف می‌تونه تأثیر عمیق بذاره.

پیشنهاد می‌کنم یک روانپزشک (نه فقط روانشناس) ببینتش، چون گاهی نیاز به دارو درمانی هست.

از نظر دینی و معنوی:

اسلام تأکید می‌کنه که دعا و طلسم اگر هم واقعیت داشته باشن، قدرتشون مطلق نیست و فقط به اندازه‌ای اثر دارن که خدا اجازه بده. یعنی اگر شما با ایمان، قرآن‌خوانی و دعا به خدا پناه ببری، هیچ سحری نمی‌تونه باقی بمونه.

می‌تونی برای آرامش و پاکی فضا این کارها رو بکنید: 

هر روز سوره بقره (یا حتی تکه‌تکه‌اش) در خونه خونده بشه یا پخش بشه. پیامبر فرموده در خونه‌ای که بقره خوانده شود، شیطان داخل نمی‌شود.

آیت‌الکرسی بعد از هر نماز و قبل از خواب خونده بشه.

اذکار محافظتی مثل “بسم‌الله الذی لا یضرّ مع اسمه شیء فی الارض ولا فی السماء” سه بار صبح و سه بار عصر.

اگر می‌تونی کسی که اهل قرآن و متشرع هست، بیاد خونه‌تون قرآن بخونه (نه دعا‌نویس‌ها، چون خیلی از اون‌ها خودشون کارهای غیردینی می‌کنن).

در مورد خود اون خانم و دعاهاش:

اگر کسی واقعاً درگیر کارهای غیرشرعی مثل احضار روح، طلسم، یا دعا‌نویسیه، اون انرژی‌ها ممکنه باعث اضطراب و ناراحتی اطرافیان بشه (حتی از نظر روانی و محیطی). ولی بهترین راه مقابله با اون نزدیکی به خدا و آرامش قلبیه، نه مقابله مستقیم با اون فرد. چون درگیر شدن، ترس و وسواس ایجاد می‌کنه.