2777
2789

من یه خواهر دارم غمگینه ولی چیزی از دردش نمیگه هر کاری می کنم به حرف بیاد چیزی نمی گه به خاطر همین عنوانم رو این گذاشتم که بدونم خواهرم چرا اینجوریه

والا من خواهر دومی هستم

خواهر کوچیکه و اخری چن روز دیگه عقدشه

مامانمینا قراره سر سفره کادو بهش ماشین بدن و بیمه عمر

بماند که جهیزیه کامل هم میدن

من شاغل بودم،همه جهاز و کادو سر سفره  عقدو حتی کادو خونه م و سیسمونی و حلقه رو خودم دادم

بقیه خواهرام شاغل نبودن ولی جهاز کامل دادن

این کوچیکه شاغله حقوقش هم بالاس ولی سنگ تموم گذاشتن براش

خیلی دلم گرفته

اتفاقا برا ما خواهر کوچیکا دوران خوش خوشانشونه

ما خواهر بزرگا خصوصا من که غمگین ترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلوتر گذاشتم😑🤣به نظرت چرا خواهر کوچک ترت شانس داره شاید مهره مار داره🦋💟🤔

امشب با مامانم بحثم شد

گفتم ما هر دو شاغل بودیم ولی چرا فرق میزاری گفت اون موقع دستمون تنگ بود نتونستیم برات کاری کنیم

ولی این خواهر کوچیکم با اینکه حقوق داره ولی مامانم باز براش ماهانه میفرسته

برا بقیه خواهرام اعتراضی نکردم چون اونا شاغل نبودن ولی این اخری ک شاغله جهاز که کامل میدن

ماشینم بهش میدن

واقعا زور داره😔

امشب با مامانم بحثم شدگفتم ما هر دو شاغل بودیم ولی چرا فرق میزاری گفت اون موقع دستمون تنگ بود نتونست ...

خب الان چی ؟ وقتی وضع مالی پدر و مادرت خوب شده چرا بهت کمکی نمی کنن بهش بگو خب الان به منم کمک کنید مخصوصا که من متاهل هستم 

خب الان چی ؟ وقتی وضع مالی پدر و مادرت خوب شده چرا بهت کمکی نمی کنن بهش بگو خب الان به منم کمک کنید ...

اره خداروشکر الان اوکی شدن

من خداروشکر الان مشکلی ندارم،وضع مالی شوهرم خوبه

ولی اون موقع که جهاز میخریدم خیلی بهم فشار میومد

حواله ماشینمو فروختم تا جهازمو کامل کنم

ولی بهترین برند و اخرین مدل رو برا خودم گرفتم

اون موقع خیلی قسط میدادم،قسطام ک تموم شد باید سیسمونی میخریدم ،کادو بچه م  حتی کادو خونه جدیدمون رو خودم از طرف خونوادم میدادم که بهش فشار نیاد

زمانی که مجرد بودم برا خونه بابام اسباب اثاثیه زیاد گرفتم

این خواهر کوچیکه اصن از این معرفتا نداره

فعلا که داره میدوششون