2777
2789

این خواهرم با یکی اشنا شد طرف میگفت قصدش جدیه ولی یهو ناپدید شد بعد یکماه، الان شماره خواهرمو هنوز داره چتاشونم پاک نکرده فازش چیه؟ 

برمیگرده یا کلا رفته

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوالب رییس سابقت بگی عارتون میاد جواب مارو بدین حرف بدی زدی؟رفته یجا دیگه رییس شده

نمیدونم چون تجربه رئیس و کارمند نداشتم نمیدونم چند سالشه هم جنست هست با هم شوخی داشتین یا نه 

نمیدونم چون تجربه رئیس و کارمند نداشتم نمیدونم چند سالشه هم جنست هست با هم شوخی داشتین یا نه

شوخی اشتیم

ولی چون ازش عصبی بودم و حوابمو نداده بود گفتم

مرد میانسال

ی اداره دیگه رفته

😘Thanks GOD 

چرا فکر کردی مردا شماره پاک میکنن؟؟؟

برای بار هزارم : مردا نه بلاک میکنن ، نه شماره پاک میکنن ، نه حتی از تبریک تولد و عیداشون منظور خاصی دارن

کی میخواید مردارو بشناشید و انقد تو توهم برگشتنشون نباشید

برگرده هم ارزشی نداره پسرا همینن درکل شماره دختر پاک نمیکنن همیشه میخان یه در بازی بذارن برای ارتباط بعدتر ک بنظرم کسی ک یه بار ول کرده رفته دفعه بعد راحتتر میره

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
چرا فکر کردی مردا شماره پاک میکنن؟؟؟برای بار هزارم : مردا نه بلاک میکنن ، نه شماره پاک میکنن ، نه حت ...

ولی شوهرم منو بلاک کرد داریم جدامیشیم چتشمونم پاک کرد

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤