2777
2789
عنوان

خیلی مردددم برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 45 پست
هیچی تا الان خرجم نکرده همین الان مراسم مهمی داشتیم بهم پول نداد لباس بخرم گفت نمیدم ندارم همش میگه ...

ببین مرد هرچی بیشتر خرج زنش کنه اون زن بیشتر برای عزیز هست...زنی که خرج نداره ارج نداره...

یعنی چی نمیدم ندارم؟؟😐بگو نمیدی نداری پس چرا اومدی منو گرفتی 

اسی حرفه طلاق رو بهش نگو فعلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده بگو به من میگی پول نمیدم ندارم پس کسب رو معرفی کن به من که بجای تو اون به من برسه...چون توشوهرمی باید نیازهای منورفع کنی اگه رفع نمیکنی یه فکری کن

ببین مرد هرچی بیشتر خرج زنش کنه اون زن بیشتر برای عزیز هست...زنی که خرج نداره ارج نداره...یعنی چی نم ...

همشم بهم میگه پرتوقع دخترای فامیل و میبینم ازدواج کردن همش حسرتشونو میخورم 

حتی مادر شوهرم یک شب تعارف نکرده خونشون بمونم بماند که خیلی زجرم داده...درصورتی که من خودم اشتباه کردم با یکی پایین تر از خودمون وصلت کردیم از لحاظ مالی بابام گفت پسر خوبیه باایمانه ولی الان کو....

یعنی چ چرا گولش میزنیالان عقده.چرا طلاق نگیره

من گولش میزنم😐من میگم تا جاییکه جاداره طلاق نگیر چون مرد بی عیب وجود نداره       که بعدش گفت خرجم نمیکنه نظرم عوض شد طلاق بگیره بهتره...چون مردی که خرج زنش نکنه به درد نمیخوره

هیچی تا الان خرجم نکرده همین الان مراسم مهمی داشتیم بهم پول نداد لباس بخرم گفت نمیدم ندارم همش میگه ...

واییی یادم افتاد ب دوران عقد خودم ک برام 

ی کیف نخرید

کاش زمان ب عقب برمی‌گشت 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

همشم بهم میگه پرتوقع دخترای فامیل و میبینم ازدواج کردن همش حسرتشونو میخورم حتی مادر شوهرم یک شب تعار ...

ببین ایمان رو ول کن ایمانه اون واست لباس نمیشه واست لوازم آرایشی نمیشه....فردا بری خونت خودت میبینی برای همه چی پول لازمه و اون نده واقعا نمیشه 

همشم بهم میگه پرتوقع دخترای فامیل و میبینم ازدواج کردن همش حسرتشونو میخورم حتی مادر شوهرم یک شب تعار ...

هر موقع بهت گفت پرتوقع بگو من اینطوری بزرگ شدم عادت دارم خرج کنم باید خرجم کنی اگه نمیتونی برو اقدام کن برو دادگاه بگو نمیتونم خرجشو بدم میخام طلاقش بدم...ولی اسی اصلا کوتاه نیا چون ارزش زن به خرج کردنش هست 

این مرد ایمان بدرد بخوریم نداره که خسیسه

ایمان داشته باشه میدونه خساست در حق خانواده چه گناه بزرگیه

🎀

ببین ایمان رو ول کن ایمانه اون واست لباس نمیشه واست لوازم آرایشی نمیشه....فردا بری خونت خودت میبینی ...

اصلا خرجم نکرده تا الان  حتی میخواستیم خونه بخریم نصف پول خونه رو قراربود بابام بده که با این شرایط کلا منصرف شدم

خیلی هم از خودمتشکر وپررو تشریف داره 

تو بهش پیام بده بگو پول بزن بهم فردا میخام برم لباس پاییزی بخرم

اگه زد دستش درد نکنه...اگه نزد بهش بگو پس کی نیازهای منو رفع کنه توبگو من بجای تو اون رو به چشم شوهر ببینم و قهرکن