ازاین طرف خسته شدم از شوهرم ورفتاراش از اون طرف خیلی خسیسه وازاون طرف دخالت های خانوادش اصلا درست نمیشه حتی مشاوره هم رفتیم جواب نداد ؟ نمیدونم چکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش پیام بده بگو به من میگی پول نمیدم ندارم پس کسب رو معرفی کن به من که بجای تو اون به من برسه...چون توشوهرمی باید نیازهای منورفع کنی اگه رفع نمیکنی یه فکری کن
ببین مرد هرچی بیشتر خرج زنش کنه اون زن بیشتر برای عزیز هست...زنی که خرج نداره ارج نداره...یعنی چی نم ...
همشم بهم میگه پرتوقع دخترای فامیل و میبینم ازدواج کردن همش حسرتشونو میخورم
حتی مادر شوهرم یک شب تعارف نکرده خونشون بمونم بماند که خیلی زجرم داده...درصورتی که من خودم اشتباه کردم با یکی پایین تر از خودمون وصلت کردیم از لحاظ مالی بابام گفت پسر خوبیه باایمانه ولی الان کو....
من گولش میزنم😐من میگم تا جاییکه جاداره طلاق نگیر چون مرد بی عیب وجود نداره که بعدش گفت خرجم نمیکنه نظرم عوض شد طلاق بگیره بهتره...چون مردی که خرج زنش نکنه به درد نمیخوره
همشم بهم میگه پرتوقع دخترای فامیل و میبینم ازدواج کردن همش حسرتشونو میخورم حتی مادر شوهرم یک شب تعار ...
هر موقع بهت گفت پرتوقع بگو من اینطوری بزرگ شدم عادت دارم خرج کنم باید خرجم کنی اگه نمیتونی برو اقدام کن برو دادگاه بگو نمیتونم خرجشو بدم میخام طلاقش بدم...ولی اسی اصلا کوتاه نیا چون ارزش زن به خرج کردنش هست