2777
2789
عنوان

خیلی مردددم برای طلاق

567 بازدید | 45 پست

ازاین طرف خسته شدم از شوهرم ورفتاراش از اون طرف خیلی خسیسه وازاون طرف دخالت های خانوادش اصلا درست نمیشه حتی مشاوره هم رفتیم جواب نداد ؟ نمیدونم چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو عقد انقد اذیتی،مطمئن باش بعد عروسی بدترم میشه زمان میبره تا درست بشه اگه نمیخوای جوونیتو حیف کنی از الان بفکر باش

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
ببین یچیزی بهت بگم از منی که ۱۱سال تجربه ی زندگی دارم... اگه مشکلت رفتار اخلاقی شوهرت هست مطمعن باش ...

دقیقا موافقم زمان میبره ولی درست میشه اعصاب قوی میخواد

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
[QUOTE=398734972]الان دوران گل و بلبله اگه انقدر بداخلاقه ببین بعدا چی نیشه[/QUOTEانقدر لاغر شدم شبی ...

حیفت نیست آخه؟

من الان اخلاق بد از بابام میبینم به مامانم میگم چرا زنش شدی وقتی اخلاقش اینطوری بود؟

مطمئنن یه روزی هم فرزندتون اینو به شما میگه

🎀

حیفت نیست آخه؟من الان اخلاق بد از بابام میبینم به مامانم میگم چرا زنش شدی وقتی اخلاقش اینطوری بود؟مط ...

دختر گلم هر مردی یه عیبی داره....تو نمیتونی مردی رو پیداکنی که بی عیب باشه