2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی در دوران عقد

412 بازدید | 12 پست

من تو دوران عقد میخوام از همسرم جدا بشم آیا مهریه فقط همون ۱۴ تا محاسبه میشه درصورتی که مهریه من ۱۵۰ تا سکه عندالمطالبه  هست یا نصف میشه درضمن اینکه من با کره هم هستم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که دختر باکره، در دوران زوجیت، بدون اینکه بخواهد طلاق بگیرد، مهریه خود را مطالبه نماید، مستحق تمام مهریه است. اما چنانچه مطالبه مهریه، هم زمان با طلاق یا بعد از وقوع آن انجام گیرد، تنها نیمی از مهریه مندرج در سند نکاحیه، به او تعلق خواهد گرفت

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا طلاق؟بگی باکره ام میفرستن دکتر پزشک قانونی معاینت کنن و برگه سلامت بکارت رو بگیری درصورتی که دخت ...

برگه سلامت و قبل از ازدواج گرفتم دارم  ولی با همسرم رابطه کامل نداشتم 

نصف ۱۵۰ تا میشه ۷۵ تا چون باکره هستی.حالا اون ۷۵ تا هم طبق قانون براساس میزان درآمد و دارایی تقسیم بندی میشه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

چرا طلاق؟بگی باکره ام میفرستن دکتر پزشک قانونی معاینت کنن و برگه سلامت بکارت رو بگیری درصورتی که دخت ...

فقط شغل اون معاینه کننده

برام سواله 

کشورهای دیگه ی دنیا هم حق و حقوق خانم ها بستگی به دو سانت گوشت لای پاشون  داره؟؟

واقعا نمی تونم هضم کنم

پول در آوردن از چه راه هایی😔😔😔😔

ناحیه ی خصوصی دیگران را نگاه کنی  و برگه بنویسی و مهر کنی

به نظرم نیازی نیست

دو نفر قانونی همسر هم بودن حالا هر کاری کردن یا نکردن

واقعا لای پای خانم به قاضی چه ربطی داره؟؟

چرا قاضی باید به شب  زوجین سرک بکشه؟؟؟؟؟؟؟