2777
2789

اول زنگ زدم گفت ۲۰۰

رفتم اونجا گفتم میخوام یکم چشمم کشیده بشه گفت ۴۵۰اما تو ۳۵۰بده گفتم باشه

بعد وسط کار تموم شد بخدا پنج دقیقه طول نکشید اینه داد دستم گفت نگاه کن گفتم خوبه اما زیاد تغییر نکردم اگه میشه دو لاین کن گفت باشه دو لاین گذشت بلند شدم گفت ۴۵۰میشع😐

گفتم مگه نگفتی ۳۵۰

گفت نه دو لاین گذاشتم

گفتم خب اون لحظه که گفتم دو لاین میگفتی که انقدر میشه شاید اصلا من نمیخواستم

من دومین بارم بود مژه میذاشتم اصلا نمیدونستم خلاصه دادم بهش اما گفتم اصلا راضی نیستم نه از کارت نه پولی که گرفتی

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

به نظرم جفتتون حق داشتید

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اون یکم عوضی بازه در اورده میگفتی خب باید یکار کنی تغییر کنم دیگه

بخدا من به هوای ۲۰۰تومن رفتم اونجا

۴۵۰تومن حساب در اورد برام

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!