2777
2789
عنوان

خانمها بچم چندروزه ویروس

39 بازدید | 7 پست

گرفته اول استفراغ بود حالااسهال ۳ شب پشت هم بردیمش دکتر امپول زد امروز از صبح همش اسهاله گفت اسهال شد بهش کیدی لاکت و ا ار اس بده بچم اصلا ااراس نمیخوه وان لایت هم گرفتیم بازم نمیخوره یخورده فقط اب بزور میخوره هپینطوری اب از بدنش میره همشم دل درده چیزی هم برای اینکه دل درد شد نداد چکار کنم 

سرم هم گفت نیاز نیست چون امپول زد فقط بگید چکار کنم دلدردش از بین بره چی بدم ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

دل دردش برای همین اسهاله

میتونه کته ماش و ماست بخوره؟

باید اسهالش درمان شه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دل دردش برای همین اسهالهمیتونه کته ماش و ماست بخوره؟باید اسهالش درمان شه

نه بزور یکم بهش برنج دادم ماست براش مضره

دارویی برایدلدرد کودکان نیست؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بزور یکم بهش برنج دادم ماست براش مضرهدارویی برایدلدرد کودکان نیست؟

دلپیچه داره بخاطر اسهالش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دلپیچه داره بخاطر اسهالش

اسهالش با چی بند میاد فقط کیدی لاکت داده 

ااراس هم فکر نکنم برای درمان اسهال باشه 

کیدی لاکت درمان میکنه ؟

اسهالش با چی بند میاد فقط کیدی لاکت داده ااراس هم فکر نکنم برای درمان اسهال باشه کیدی لاکت درمان میک ...

اره برا اسهاله

شربت دی سیکلومین دل درد رو آروم می‌کنهولی دکتر باید بهتون شربت مترونیزادول میداد

والا دکتر خودش همیشه میترونیدازول و کوتریموکسازول میداد ولی خب بچم یکدفعه حالش بد میشد ماهم میبردیم کلینینک نزدیک دکترش نبود اخر هفته مطبشم دوره بهمون اینجا گفتن ویروسه