2821
2789
عنوان

دزدیدن وسایل خوابگام

144 بازدید | 9 پست

اوایل مهر دیگه که رفتم دانشگاه بعدش هم خوابگاهیا هم همون قبلیا بودن و سال جدیدی هم خیلی داشتیم. اتو مو چند کارم و ادکلنایی که دلم نمیومد ازشون بزنم و دزدین. بخدا ادکلنامم دونه ای 2 تومن 3 تومن بودن. زورم میاد اخه بعد میپرسیدمم کسی نیومد اینور تو اتاق میگفتن نه. اینم وضع دانشگاه و خوابگاه ماعه. احتمالن جنا عاشق بو ادکلنم شدنه یا جنا میخواستن موهاشونو کرلی کنن دزدیدنش

وای 

من تازه میخوام برم خوابگاه

واقعا دزدی هست؟؟؟

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووووواااااای تا دلتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بخواد. حتی مورد داشتیم که لباس زیرا رو هم میدزدین

واییی

خب چجوری مگه انسانیت ندارن؟

بعدشم اون وسایل بدزدن هم توسط صاحبش بالاخره دیده میشه تو خوابگاه که😐

شلوار خیسو از روی بند میدزدن

نههههههه

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

ووووواااااای تا دلتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بخواد. حتی مورد داشتیم که لباس زیرا رو هم میدزدین

یا خدا 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز