2777
2789

شوهرم و برادرش توی یه سوپر مارکت شریک اند

شوهرم یه مبلغ چند سال پیش گذاشته دست داداشش با اون پول کار می‌کنه و هر ماه سودش رو به این میده مبلغشم هر ماه متغیره اینم به من اصلاً پول نمیده یا اگه بده با کلی التماس و خواهش میده و بعدشم پس میگیره تا در طول ماه سر هر مسأله پیش پا افتاده ای دعوا راه میندازه و قسم میاره وسط و بهم نمیده کلا با پول منو کنترل می‌کنه و تادید با خواهر شوهرم راحت ترم تا برادرشوهرم می‌خوام بهش بگم تا به اون بگه هر ماه به 3 تومن از اون حقوق شوهرم کم کنه و به من بده و شوهرم نفهمه چون یه قرعه خونگی نوشتم 2 ماه رو داد این ماه زد زیرش و قسم خورد که دیگه نمی‌دم منم خواستم بیام بیرون میگن 4 میلیونی که دادی میسوزه و هم اینکه من به پول این قرعه واقعاً نیاز دارم و هم اینکه یه مریضی دارم که یه سری دارو گیاهی و‌ اینا نیاز دارم یه سری هم قرص که پولشم زیاد نمیشه ولی. این نمیدهم نظرتون چیه ؟

اینم بگم این 3 تومنی که من می‌خوام 1 بیستم حقوق ماهانه شوهرم میشه و خیلی راحت همه جا پول خرج می‌کنه ولی به من نمیده نه می‌زاره کار کنم نه بهم میده 

چیکار کنم واقعا گیر یه روانی افتادم 

سه تا بچه ام آوردم براش و دارم بزرگ میکنم ولی......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میتونن به همسراشون پول ندن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اینم بگم من خیلی با اون برادر شوهر بزرگم رو دروایستی دارم و آرش خجالت میکشم میترسم فکر کنه دارم کار بدی میکنم نمی‌دونم چه فکری می‌کنه یا قبول می‌کنه یا نه ولی خسته ام شدم 11 ساله ازدواج کردم و شرایط همینه این ماه هم هزار تومان بهم نداده فقط یه اصلاح رفتم 100 تومن اونم کارتشو داده کشیدم و آوردم همین کارت یارانه رو هم ازم گرفته 

اینم بگم من خیلی با اون برادر شوهر بزرگم رو دروایستی دارم و آرش خجالت میکشم میترسم فکر کنه دارم کار ...

همینا رو به خواهر شوهرت بگو ازش بخواه باهاش حرف بزنه که شوهرت خودش بهت پول بده

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
شوهرت خرج خورد و خوراک میده ولی برای دادن پول دستی خسییه درسته؟شمع سازی..ساخت کالباس خونگی یا هنری ی ...

آره دقیقا واسه خورد و خوراک یعنی یه خوراکی های مضر و گروهی با لپ لپ و اینا میخره و کلی در طول ماه پول هدر میده ولی به من میرسه نمیده کارم نمیاره انجام بدم چرخ خیاطی دارم میتونم یه کارهایی انجام بدم ولی برای فروش و مشتری به مشکل میخورم یه بار پارچه گرفتم و رو بالشی دوختن سایت دیوار خوبم فروش می‌رفت ولی اونم نذاست و شر شد

من نمیدونم یعنی ماهی سه تومن هم به شما نمیده یا اگرم بده پس میگیره ،‌از نظر من شوهر خسیس نیست ویار پ ...

خسیس نیست ولی به من نمیدهم وگرنه کلی پول الکی خرج می‌کنه در طول ماه به خصوص خورد و خوراک 

ولی منو با پول کنترل می‌کنه میگه تو باید مطیع کامل من باشی و هر چی من میگم بگی چشم مثلاً به نمونه اش من کولیت روده دارم و نمیتونم مثل قبل غذا بخورم و به سری چیزای خاص و محدود باهام سازگاری اونا رو نمیگیره و میگه از همین غذاها باید بخوری به عالمه برنج و اینا می‌کشه میگه به زور بخور تا چاق بشی یه وقت کسی نگه من کم گذاشتم که تو لاغر شدی و از این چرت و پرتی تو 80 کیلو که شدی من برات پول خرج میکنم و باهات خوب میشم