2777
2789
عنوان

تاخیر.بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروزه درد پریودی میگیرم اما قطع میشا دوباره

وای چه دلی داری دختر . برو بی بی بزن. بیا همین جا ریپلایمون کن😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

ان شاءالله که شما باردار باشی

و ان شاءالله که من باردار نباشم😭😭😭😭😭😭

چهارروز از موعدم گذشته البته کیست دارمو عقب میندازم ولی نه چهارروز

خانوما بی بی رو باید با ادرار اول صبح چک کرد؟یا فرقی نداره کی باشه؟ خیلی استرس دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
امیدی داشته باشم به نظرتون؟

منم تیرویید کم کار دارم حدود 6 ساله ؛لووکسین میخورم ؛پریودهامم منظم بود ،قبل از بارداری یک ماه پریودم 6 روز عقب افتاد ولی اون ماه باردارنبودم ؛ماه بعدی 4 روز پریود شدم که آزمایش خون دادم بعد 2 هفته بازم گفتن باردار نیستی ولی یک هفته بعدش بی بی گذاشتم یک خط کمرنگ افتاد که خداروشکر مثبت شد ....ممکنه الان نباشی ولی با این روند حس میکنم تواین نزدیکا باردار میشی 😊😊😊😊😊

اینقدر بی بی منفی دیدم که میترسم.دیگه روم نمیشه پیش شوهرم

عزیز دلم نترس  توکلت به خدا باشه. انشالله امروز دیگه عیدی می گیری😘😘😘

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

۴ روز قبل موعد مسلمه که احتمال منفی بودنش بالاس اما الان گذشته. منم اوایل بارداری تا ۴ ماه همش حس پریود شدن داشتم. خبرمون کن اگه زدی

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*