2777
2789
عنوان

عاشق آهنگاییم که اسمم داخلشه😭

133 بازدید | 14 پست

حنا خانم ابی

حنا اندی

بعضی اوقات میکاپ میکنم و این آهنگ هارو گوش میدم 

خیال پردازی میکنممم😭

یه بار توی این حال بودم مامانم و دوستش با برادر کوچیکم و دوستش 

وارد خونه شدن 😭🤣🤦🏻‍♀️

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

آهان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا تو چی هستی تو کی هستی همه برات اهنگ میخونن به کجا وصلی حنا خانم 😂🩷

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

حنا تو چی هستی تو کی هستی همه برات اهنگ میخونن به کجا وصلی حنا خانم 😂🩷

😂😂

بلاخره دیگههه دردسریهه برای خودشش😔

تازه کارتونم دارم

فقط اون داخل مزرعه بود 

من نی نی سایت

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

حنا خوشگل و طناز حنا تیکه ی الماس....😁

شلهه شلههه💃😂💕

منم همینطور ذوق میکنم آهنگی که اسمم توشه:)

چیه اسمتونن

چقد اسمت قشنگه:)))

قربونتتتت 💕🥲

خدانکنه حنا خانوم🌚✨❤️

ماه مننن💞🥲