2777
2789
عنوان

کیا میخوان خونه دار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 32625 بازدید | 1147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونید

شوهرم گوش نمیکنه با اینکه حرفم منطقیه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام منم میخوام لطفا دخترم ناشناس میخوام بنویسی عزیزم. و از کی شروع میکنید

مسخره روانی...احمق

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام گلم الانم میشه شرکت کرد ؟ 

اسم منم بنویسید 

سهیلا 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

میشه نیت کنم خونه ای که قراره بخریم به نام من بشه و شرکت کنم؟ به نیت شوهرم بخونم که پولشو میده دو روز دیگه خانواده ش بالا میکشن

ماشینشو همینجوری به نام خودشون زدن، دلم نمیاد به دعا کردن برای خونه دار شدن وقتی اونا طمع دارن

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
سلام منم تازه واردم و اینم اولین نوشته و پست منه ، منم می خوام تو این گروه برای خونه دار شدن باشم . ...

سلام خوش اومدید 

به من درخواست دوستی بدید و خصوصی پیام بفرستید که براتون لینک گروه ایتا بفرستم 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹