2777
2789
عنوان

کیا میخوان خونه دار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 31987 بازدید | 1133 پست
من خونه دارم ولی دلم میخواد عوضش کنم میشه شرکت کنیم دیگه

منم همین ولی شرایط مالی شو نداریم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خونه دارم ولی به نیت یه عزیزی که خیلی دوست داره خونه داربشه این چله رو برمیدارم

خوش اومدی عزیزم 

اسمتون مینویسم تعداد تکمیل بشه صداتون میزنم 😍

تونستید چله رو به بقیه هم معرفی کنید زودتر چله رو شروع کنیم 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
من ولی میشه بریم ایتا

خوش اومدی عزیزم 

بهتون خبر میدم عزیزم 

منم از این آیه حاجت گرفتم

انشالله همگی حاجت روا بشید و به خونه دلخواهتان برسید💚 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
منم دیگه همونو ندارم🥴🥴

خدا بزرگه شرکت میکنیم اگه خدا بخواد جور میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم هستم فریبا

خوش اومدی عزیزم