2777
2789
مبارک باشه خانوم دکتر میشه لطفاً منم راهنمایی کنی سال چندمت بود مشاورت کی بود آزمون چی میزدی از کی ش ...

سلام دوست عزیز 

کامل توضیح دادم برگرد بخون

سال دوم 

مشاورم دوستم بود و اشنایی تمام داشت رو من

میانگین 10 ساعت و نیم

از ابان پارسال

ازمون تک درس زیاد و ماز و قلمچی

نهایی رو بعد از یک ماه خوندن یعنی از آذر شروع کردم

و بقیه موارد رو اوایل گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست فرهمندفیزیک شجاعیشیمی هادیانریاضی بیشتر خودخوان بودم ولی سال اول عزیزیادبیات جعفری

گلم ببخشید یه سوال شجاعی رو اون تخته سیاه وارد میکردی ؟؟؟من برای فیزیک خیلی سبز تک پایه و قلم‌چی آبی و ۳ سطحی دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟ریاضی هم ایکیو و خیلی سبز شیمی هم خیلی سبز از شجاعی راضی بودی ؟؟؟حرکت رو چطور می‌خوندی روزی چند ساعت فیلم می‌دیدی چقدر می‌خوندی .؟؟؟ببخشید سوالاتم زیاد شد گلم 

نگفت ندیدم گفت نیومدم اینجا بگم...

اهان خب از اول میگفت ادم به شک نمیافتد .

مبارکت باشه استاتر عزیز

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یکی دو ازمون اول رو دادم ولی هدفگذاری نکردم روشون خوندم و خودمو به ازمون سومی از موقعی که شروع کرده ...

دختر من پشت کنکوری رشته انسانی هست . می گه نمی خوام قلمچی یا ماز شرکت کنم خودم توی خونه آزمون آنلاین می دم به نظرت راهی که انتخاب کرده اشتباه نیست

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

با اینکه نمیشناسمت اما برات خوشحال شدم و بهت تبریک میگم 🥰

ان‌شاءالله قسمت همه ی بچه هایی که کنکور دارن

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
سلام دوست عزیز کامل توضیح دادم برگرد بخونسال دوم مشاورم دوستم بود و اشنایی تمام داشت رو منمیانگین 10 ...

گلم ببخشید یه سوال دیگه به نظرت برای عمومی میشه بدون ۱یلم خودخوان و با نمونه سوال جلو رفت چون عمومی هام خوبه سال اولم نیست قبلاً آزمون دادم 

سلام دوست عزیز کامل توضیح دادم برگرد بخونسال دوم مشاورم دوستم بود و اشنایی تمام داشت رو منمیانگین 10 ...

برای زیست فقط منبعی فرهمند بود ؟؟جزوه عمار چطور چون من نکات فرهمند فقط میخونم باز به سری نکات جدید پیدا میشه از تو تست روش خوندن زیستن چطور بود ممنون گلم پیشاپیش ببخشید باز و اینکه سوال آخر ساعت خوابت چجوری تنظیم کردی من خیلی خوابم نامنظم

خیلی عجیبه یعنی یک هفته شب و روز درگیر بودین وقت غذا و خواب داشتین حتی یه ربع هم وقت نداشتین چیز به ...

بانو جان این سایت جز موارد حیاتی زندگی من نیست پس نمیشه با غذا و خواب یکی بدونیمشون

خوشحالی قبولیم رو در دنیای حضوری باافراد نزدیکم به اشتراک گذاشتم

دوست داشتم این مورد در این سایت از من به یادگار بمونه 

چه لحظه قبولی چه الان