الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیست فرهمندفیزیک شجاعیشیمی هادیانریاضی بیشتر خودخوان بودم ولی سال اول عزیزیادبیات جعفری
گلم ببخشید یه سوال شجاعی رو اون تخته سیاه وارد میکردی ؟؟؟من برای فیزیک خیلی سبز تک پایه و قلمچی آبی و ۳ سطحی دارم خوبه ؟؟؟؟؟؟ریاضی هم ایکیو و خیلی سبز شیمی هم خیلی سبز از شجاعی راضی بودی ؟؟؟حرکت رو چطور میخوندی روزی چند ساعت فیلم میدیدی چقدر میخوندی .؟؟؟ببخشید سوالاتم زیاد شد گلم
با اینکه نمیشناسمت اما برات خوشحال شدم و بهت تبریک میگم 🥰
انشاءالله قسمت همه ی بچه هایی که کنکور دارن
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
سلام دوست عزیز کامل توضیح دادم برگرد بخونسال دوم مشاورم دوستم بود و اشنایی تمام داشت رو منمیانگین 10 ...
برای زیست فقط منبعی فرهمند بود ؟؟جزوه عمار چطور چون من نکات فرهمند فقط میخونم باز به سری نکات جدید پیدا میشه از تو تست روش خوندن زیستن چطور بود ممنون گلم پیشاپیش ببخشید باز و اینکه سوال آخر ساعت خوابت چجوری تنظیم کردی من خیلی خوابم نامنظم