2777
2789
عنوان

واییبی 😂😂😂😂کراشم فالوم کرده من تا رقص عروسی رفتم جلو😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 40 پست
اقا مبارکه پس 😂

کراشت بازیگره یا خارجیه؟

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

کراشت بازیگره یا خارجیه؟

نه ، ایرانیه بازیگر هم نیست😂

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ایرانیه بازیگر هم نیست😂

خب ایشالا فردا ببینی درخواست داده

وای دلم میخواد باهاش عکس استوری کنم بنویسم زیرش:

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من

نمیدونم درست نوشتم یا نه میخوامممم ولییی

راهمون دوره این شعر خیلی درسته😂😂😂

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

خب ایشالا فردا ببینی درخواست دادهوای دلم میخواد باهاش عکس استوری کنم بنویسم زیرش:اشتیاقی که به دیدار ...

نمیده من که میدونم😂

برو از این عکسای کاپلی بساز با هوش مصنوعی اونو بزار🤣

وای این جور شبا که ادم ی نشونه ای از فردا موردهای علاقه اش میگیره خداست 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

نمیده من که میدونم😂برو از این عکسای کاپلی بساز با هوش مصنوعی اونو بزار🤣وای این جور شبا که ادم ی نش ...

میدههه

نمیخواممم خودشو میخواممم

عرررر حالم خیلی خوببهههه

میدهههنمیخواممم خودشو میخوامممعرررر حالم خیلی خوببهههه

این حسه خیلی خوبه خیلیییییییییییی 

چکار کردی ک فالوت کردد😂یادم میدی؟😂

بخدا هیچی باور کن

حتی پست نداشت که نگاه کنم

پیجش بستست البته

فقط یبار تو کامنتای یه پست دیدمش کراش زدم روش

کامنتو لایکم نکردم

فالوور مشترکم نداشتیم کار خدا بود انگاری😂😂😂

حبیب دو😂

بعلهههه

چرا بین اینهمه ادم معننننننننن

حتمماااا میام عروسیتتتت میدونی چرا چونننن پیتزا میخوام🤣🤣🤣🤣🤣

بیااااااااااا😂😂😂